Lehetseges hogy el lehet kapni?
Figyelt kérdés
Ha kozosulesnel se a noi fel nem Aids-os es a ferfi fel sem akkor lehet belole baj? Es nem vedekeznek? Mind2 nek ez volt az elso tuti nem volt Aids os eggyikojuk sem..akkor lehet aidos valameikolyuk? :o2013. dec. 1. 23:39
1/3 anonim válasza:
"tuti nem volt Aids os eggyikojuk sem..akkor lehet aidos valameikolyuk?"
Ha tuti nem volt AIDS-es egyikőjük sem, akkor mégis hogyan lenne az valamelyikőjük?
De ilyen helyesírással és fogalmazással inkább tanulással kellene az idődet tölteni, nem szexszel.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom a vegen vettem eszre hogy elirtam ...tehat ha se a lany se a fiu nem az es gumi nelkul kozosultek attol meg eggyikojuk sem lesz aids os ugye?:)
2013. dec. 1. 23:59
3/3 anonim válasza:
Ha egyikük sem AIDS-es akkor mitől lenne valamelyikük is az?? Olvass utána! NE gyk-n!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!