Milyen módon vizsgálja meg az ÁNTSZ az óvodákban a gyerekeket H1N1 szűrésnél?
Majd megírom hétfőn, hogy volt-e vizsgálat.
Azt fogom mondani az óvónőknek, hogy csak az engedélyemmel vizsgálhatják meg a gyereket, ha kell, bemegyek én is.
Én a fogkefe-kidobáláson is ki voltam akadva, mivel éppen múlt héten vittem mindkét gyereknek új fogkefét. Ha már kidobálják, akkor biztosítsanak helyette másikat. Nem hiszem, hogy sok szülő megengedheti magának, hogy hetente új fogkefét vegyen a gyereknek.
Kíváncsi vagyok, hogy mikor teszik kötelezővé a védőoltást. Lehet, hogy arra sem kell már sokáig várnunk.
Kezdek én is szkeptikussá válni. Eddig bosszantottak a küldönböző e-mailek, hogy ezért oltsak, vagy azért ne oltsak, de nem foglalkoztem velük. Most viszont ennek a mizériának a hatására kíváncsi lettem, és megnéztem a vakcina gyártójának az interneten lekérhető cégkivonatát. És tényleg igaz, hogy a gyártónak két tulajdonosa van, az egyik (98%-ban) egy ciprusi bejegyzésű offshore cég. Hát nem érdekes?
Szerintem is jogod van tudni, hogy mikor és milyen vizsgálatot akarnak elvégezni a gyerekeden és jogod van ott lenni a gyerekkel, ha úgy gondolod. Ez szerintem nem túlzott féltés, hanem egy reális igény, amit nem tilthat meg senki, még ha a vizsgálat maga nem is elkerülhető.
Szóval érdeklődj az oviban, hogy mikor és mit terveznek, bár az ÁNTSZ szeret meglepetésszerűen "támadni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!