Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tényleg beoltják a gyerekeket?

Tényleg beoltják a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam, hogy az őszi szünet után kell a szülőknek nyilatkozniuk az ált.iskolákban, hogy beleegyeznek-e, hogy a gyerek megkapja a h1n1 oltást. Igaz ez? Vagy megint valami hatásvadászat? Nálunk semmilyen nyilatkozatról nem tudnak.
2009. nov. 3. 16:34
 1/7 MARIANN06 ***** válasza:
68%

Igen.A mi iskolánkba most pénteken lessz az oltás és alákell irni egy nyilatkozetot hogy akarom e az oltást vagy nem.

Nehéz dönteni.

Én sem tudom mi a helyes.Mivel teszek jót vagy rosszat.

Kiváncsi lennék a te véleményedre is hogy szerinted mi a helyes döntés!?

2009. nov. 3. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Igaz. A Híradóban is benne volt.
2009. nov. 3. 16:41
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom, még nem is gondolkoztam rajta. Eddig könnyű volt azt mondani, hogy nem, de ha most tényleg kampányoltást szerveznek, jobban utána kell néznem és gondolnom.

Egyáltalán, minden ált.iskolást bevonnak? Az alsósokat is? Úgy hallottam (bár már mindenfélét hallani pro és kontra), hogy 10 év alatt nem is tesztelték...A gyerkőcöm másodikos.

2009. nov. 3. 16:47
 4/7 anonim ***** válasza:
nem fogy a vakcina. még a fele sem oltatta be magát, akikre számítottak. valszeg ezért kampányolnak ennyire.
2009. nov. 3. 17:04
 5/7 anonim válasza:

Mi vakcina nélkül is túl fogjuk élni!!!

Üdv Ukrajnából

2009. nov. 3. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Ma nálunk is feltették a kérdést én sem tudom mit tegyek.Ahogy a kérdéseket olvasom,nem vagyok egyedül.Legalább 10 kérdés van a témában,gyerekekkel és felnőtekkel kapcsolatban egyaránt.Mindenhol mást olvasni,a tv is mást mond a rádió is,és a neten is változó a helyzet.Mindig az jár a fejemben,hogy még egy sima influenzát sem kaptam el soha,és a családomba sem senki,akkor most ezt a vackot elkaphatom,vagy nem?Lövésem nincs mit tegyek sem a gyerekkel,sem magunkkal kapcsolatban.
2009. nov. 4. 15:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Az orvosok semmiképp sem ajánlják!!Szerintem is többet árt,mint használ-

-arról van szó,hogy bef.satják a népet majd meggazdagszanak..és tök buli lesz a gyógyszergyártók élete,Mercikkel száguldoznak az utakon.

2009. nov. 7. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!