Mi lehet ez a dudor a fülemnél?
Figyelt kérdés
Egy hete rettenetesen megfáztam. Lázam is minden másnap van. Tegnap este nem tudtam egy percet sem aludni, néztem, hőm 41 fok volt. Pusztán végigsimítottam a két kezem az arcomon, mikor éreztem egy dudort. A bal fülem alatt, az álkapcsom felett (de inkább a fülemhez közelebb) van egy kb. 2 centis félgömb forma ami érintésre nagyon fáj.2013. nov. 20. 12:36
1/2 anonim válasza:
Légúti megbetegedéseknél szokott előjönni.
Ha 41fokos lázad van akkor csillapíts azonnal lázat, és ORVOS!!!!!!!
Nem vicc a 41fok.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most megnyugtattál, korábban még nem tapasztaltam ilyet.
Voltam orvosnál hétfőn. Mondtam, hogy hétvégén alig bírtam aludni, folyik az orrom és lázas voltam. Ekkor megnézte a hőmet ami akkor 37.7 volt. Mondta, hogy ez már nem láz, ezek szerint kezdek jobban lenni. Mondta, hogy nem tud mit csinálni, most az idő miatt sok ember beteg. Orromra használjak mentolos dolgokat.
Aztán rájöttem, hogy emiatt kár volt reggel kikelni az ágyból.
2013. nov. 20. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!