Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet ez az ánuszomon?

Mi lehet ez az ánuszomon?

Figyelt kérdés
Közvetlen a végbélnyílásom mellett, annak a tövében egy jó borsó nagyságú dudort véltem felfedezni. Inkább kemény, mint puha és kissé feketés színű. Mi lehet az? Lehet egy kisebesedés következménye, vagy egészen más? 16/F

2013. jún. 26. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
aranyér
2013. jún. 26. 23:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Aranyér. Most én is azzal szenvedek nekem rettenetesen fáj, gyógyszer tárban sok mindent lehet rá kapni, kenőcs tabletta kúp....Egyébként tudtommal stressztől is kijöhet, vagy ha szorulásod van és túlságosan erőlködsz
2013. jún. 27. 01:10
 3/4 lekvarcica ***** válasza:

Ilyen nekem is van és volt még azelőtt is, hogy elkezdtük volna az anális szexet párommal (ami azóta rendszeres).

Azóta sem okozott gondot, nem fáj, nem nő nagyobbra.

Annyi, hogy figyelj oda, hogy nem erőlködj amikor trónolsz és ne ülj hidegre.

2013. jún. 27. 10:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Hm, talán kissé korai ez így ennyi idősen. Köszönöm a válaszokat, majd utánanézek, mit lehetne tenni vele.
2013. jún. 27. 14:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!