Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most ez a dudor micsoda?

Most ez a dudor micsoda?

Figyelt kérdés

A hüvelybemenetelemnél van egy dudor. Már egy hete ott van. Vártam hogy kijöjjön egy pattanás de semmi. Bartholin(vagymi) csomóra gyanakszok.

Nem fáj így konkrétan, de ha hozzányúlok picit fájdogál.

Szűz vagyok, szóval ötletem nincs. Pénteken megyek nőgyógyászhoz. Valakinek volt hasonló?

2013. aug. 3. 00:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez fertőzés lesz..
2013. aug. 3. 00:21
 2/8 A kérdező kommentje:

És azt hogy kezelik?

Amúgy a folyásommal is baj szokott lenni. Sárgáska általában. Most egy ideig barna volt, meg egyszer véres.

Aztán kértem időpontot csak ilyen sokára van :/

Ez kb huszadika óta van hogy barnás véres volt.

Sokszor voltam már, nőgyógyásznál de egyik gyógyszer sem használt. Kenetet is vettek, az közepes tisztasági szintet mutatott egyebet nem. Sőt van orvos aki azt mondta hogy semmi bajom, de volt aki azt mondta hogy gyulladás van. 17éves vagyok egyébként.

2013. aug. 3. 00:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja és a hasam is szokott görcsölgetni, meg hányingerem is sokszor van.
2013. aug. 3. 00:27
 4/8 anonim válasza:
én is szűz vagyok és nekem is volt már ilyen és deigen ez pattanás én megkérdeztem anyumtól:D:D:D és ő mondta! nekem nem múlt el s egyszer véletlenűl leborotváltam a felszinét és pattans lett és kinyomta,eltünt.
2013. aug. 15. 19:40
 5/8 anonim válasza:
hát vigyázz mivel elégíted ki magad az tiszta legyen!
2013. aug. 15. 19:42
 6/8 anonim válasza:
anyuddal beszéltél?
2013. aug. 15. 19:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Voltam nőgyógyásznál és beégtem mert pattanás volt és kiis nyomta :D Majdnem odacsináltam...
2013. aug. 15. 19:47
 8/8 anonim válasza:
Mondtam..:D:D:D
2013. aug. 16. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!