Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Felvegyem a H1N1 oltást...

Felvegyem a H1N1 oltást szerintetek, vagy ne?

Figyelt kérdés

Nos igen... már megint egy H1N1 influenza jellegű kérdés...

Tojásfehérje van benne. És aki tojásfehérjére érzékeny az megkaphatja az oltást? (Mert állítólag az RTL Híradóban mondták hogy a kórházban fel lehet venni a tojásfehérjére érzékenyeknek is..). Viszont én pluszba asztmás és tojásérzékeny is vagyok.. igaz, tojásérzékeny csak enyhén. Fel szeretném venni az oltást, de mondta egyik ismerősöm, hogy meghalt egy asztmás lány az oltástól aki ismerőse volt... és apám munkahelyén pedig összeesett egy nő mert allergiás volt az oltás egyik alkotóelemére a fémre.. ugyanis higany is van az oltásban nemigaz? A tüdőgyógyászom és a körzeti orvosom ajánlja hogy felvegyem a védőoltást, viszont rengeteg rossz szót is hallok az oltás felől... szóval lehet hogy inkább hagynom kellene az oltást?

2009. nov. 19. 00:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
29%

Én csak annyit mondok, hogy én biztos nem oltatnám be magam olyan védőoltással, ami 1-2 hónap (egy rendesnek az előállítása több hónap+ a tesztelések az min. másfél év) alatt elkészült, és még nincs is letesztelve rendesen! Ebből csak valaki nagyot szakít, milliárdokat és kész! Ez nem arról szól, hogy minél kevesebb ember betegedjen meg, hanem arról, hogy minél többen beoltassák magukat, még ha az az oltóanyag nem is tartalmaz semmit!

Mivel asztmás vagy én biztos nem oltatnám be magam!

2009. nov. 19. 05:35
 12/27 anonim ***** válasza:
Asztmás kislányaim 6 és másfél évesek multhéten megkapták az oltást orvosi javaslatra! Semmi mellékhatás nem jelentkezett náluk azóta sem!:)
2009. nov. 19. 07:19
 13/27 anonim ***** válasza:
1:45 - tudod kit ijesztgess az ilyen hülyeségeiddel! Ez után simán tükörbe mersz nézni?
2009. nov. 19. 09:19
 14/27 anonim válasza:

Én nem oltatnám be magam. Több virulógus szakember véleményét is meghallgattam. Fel kell készíteni a szervezetünket, az immunrendszerünket a vírussal szemben.

Ha elég erős az immununk akkor meg tudunk vele bírkózni.

Én évek óta nem voltam influenzás, talán gyermekkoromban lehettem, azóta csak megfázásos tüneteim voltak, amik pár nap alatt el is múltak. TAnács rengeteg hagyma, csipőspaprika, fokhagyma mézzel elkeverve és rengeteg zöldség, gyümölcs plusz én még béres csepp kúrát csinálok egy pár hete kezdtem el, én így várom.

Egy járványügyi szakorvos válaszol... H1N1 ügyben

Az egyesült államokbeli Dr. Kent Holtorf, fertőző betegségek szakorvosa egy Fox News csatornán történt rövid interjúban kifejti, hogy a védőoltás súlyos egészségügyi következményekkel járhat, saját praxisából származó tapasztalata alapján teljes mértékben ellenzi a szert és sem magának, sem a családjának nem szándékozik beadatni az "ellenanyagot". Tudni kell, hogy a védőoltások - bár többnyire ugyanarra a célra készültek - országonként különböző összetételűek lehetnek, azonban feltételezhető, hogy Magyarországon sem tér el jelentős mértékben a "védőkoktél" az amerikai verziótól.

Egy érdekes link:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. nov. 19. 10:36
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

10:36 - ez már közelebb van, mint amikor a gyíklényes Ickére azt mondtátok, hogy virológus, de még mindig mellé.

Ez az ember "csodadoktor", aki szerint minden orvosi kezelés rossz és persze az ő klinikájának mindenre van egy jobb módszere csupán kezelésenként (ami kábé fél órás) 395 dolcsiért. Valószínűleg ilyen tarifa mellett fogja gyógyítani az influenzásokat is a saját fejlesztésű méregdrága csodaszereivel... ;-)

Ő lehet az amcsi Lenkei, nem is csoda, hogy a vimeora a vitaminszabadsag.com tette fel az anyagot.

Amúgy itt a tag honlapja azoknak, akik szeretnének egy 400 dollár/kezeléses kandidatisztítókúrát vagy valami hasonlót:

[link]

2009. nov. 19. 10:42
 16/27 anonim ***** válasza:

09:19, és mások is:

http://www.youtube.com/watch?v=y6lOQDWb4bc&feature=related

én hamarabb hiszem el ezt, mint más baromságot!

2009. nov. 19. 11:20
 17/27 anonim ***** válasza:
11:20 - tehát egy olyan emberre bízod az egészséged, aki abból él, hogy összeesküvéselméleteket gyárt (előtte sportriporter volt) és szerinte a világot egy hibrid faj uralja, mely ember és a Drakó csillagkép egyik bolygóján élő, rabszolgatartó gyíklények keveréke és csak akkor tudnak emberi alakot ölteni, ha vért isznak? Gratulálok, nyertél egy jegyet megvezethetőfalvára! ;-)
2009. nov. 19. 11:26
 18/27 anonim ***** válasza:
55%

tök mindegy, mit mennyiért csinál, abszolút logikus amit mondd. egyébként nem is csoda, h inkább a másik oldalnak hisztek. vannak még, akik nem tudják, miről is szól a gyógyszeripar. én a mai legtöbb orvos is idézőjeles csodadokinak nevezném csak. TISZTELET A KIVÉTELNEK. de abból sajnos kevés van.

szerintetek miért vezették be anno a vizitdíjat? szerintetek ki találta ki azt, hogy egyes gyereket hiperaktívak?! néha ki kell találni vmit, amire aztán bepánikol az ember, a példa esetében a szülő, aztán viszi kezelésre, a gyereket drogozzák, amitől függő lesz egész életében. közben sok embernek eszébe sem jut, h ez egy fiktív betegség!!!!! pontosabban nem azt mondom, h nem létezik, hanem hogy felfújják, megisztenek, hogy aztán rohanjunk a receptért, és hagyjunk ott ezreket a patikába, miközben minő csoda, eddig lehetett ezekkel a prolémákkla élni...... gondoljunk csak bele, mennyivel nőtt a evétele eddig a gyógyszergyártóknak, orvosoknak. és amíg vannak naív emberek, bizony fog is.

2009. nov. 19. 11:28
 19/27 anonim ***** válasza:
55%
nem, én csak abban értek egyet vele, hogy fel van fújva a dolog. Az, h be van tépve a csávó már nem az én hibám, de nem oszt, nem szoroz ezen a dolgon
2009. nov. 19. 11:30
 20/27 anonim ***** válasza:
11:28 - azért egy jótanács, ha valami valóban egészségügyi gondod lesz, akkor vegyél erőt magadon és menj be egy egészségügyi intézménybe, mert egy rutinműtét vakbélgyulladást nem gyógyít meg az ellenszenv, csak a sebészkés... Sajnos manapság az emberek nem becsülik meg azt, ami a s*ggük alá van tolva, bezzeg a régi időkben mit meg nem adtak volna az emberek a mai orvostudományért. Nem kellett volna 5 újszülöttből 4-et gyerekként temetni és nem 35 lett volna az átlagéletkor (ókorban 18-20).
2009. nov. 19. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!