Lehet valami fertőzésem mégis? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Szeptemberben egy hónapig beteg voltam, tüszős mandulagyulladásom volt, aztán két hétig minden rendben volt, majd hirtelen megint belázasodtam, de csak 2-3 napra. A körzeti azt állítótta h valahol a szervezetemben valmai gyulladás volt, kilettem vizsgálva, allergológusnál voltam, fogorvosnál, egyszerűen az összesnél, nődokinál is. És sehol se találtak gyulladást. Akkor mondták h elképzelhetó h nem volt teljesen kikezelve a mandulagyulladásom, és levan gyengülve az immunrendszerem, ezért térhetett vissza. Szóval a lényeg annyi, h a nődoki is kivizsgált, ultrahanggal is, és semmi fertőzés vagy bármi gyulladásom nincs aztmondta, viszont tegnaptól enyhén viszket a puncim, de nem piros néha viszket csak de nem olyan vészes, csak néha azért kellemetlen. így aztán a folyásom is megtúrósodik, a dörzösléstől. Na meg kicsit furcsa szaga is van. Egy hónapja volt gombás fertőzésem az antibiotikumtól, most is szedtem, vasárnap vettem be az utolsót, de amelett szedtem probiotikumot, lehetséges h mégiscsak valami fertőzés lehet a viszketés oka? Annyira nem vészes, de szerintem ez így nincs rendjén. Köszönöm előre is a válaszokat.2009. nov. 18. 13:12
1/2 A kérdező kommentje:
*körzeti doki
2009. nov. 18. 13:12
2/2 A kérdező kommentje:
Ja és még valami, vasárnap szeretkeztem a barátommal és egy idő után égetett, fájt a gátam és a hüvelyem környéke. Mitől elhet ez, ha egyszer a nőgyógyász nem észlelt semmi gyulladást?
Gumival szeretkezünk, ha ez számít valamit. Lehet h allergiás lennék rá? Az szerintem megnyilvánulna minden egyes alkalomnál, és msot csak másodszor nyilvánult meg. Köszönöm erre is a válaszokat:$
2009. nov. 18. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!