Mit csináljak a dokimmal? Visszatérhet többször az influenza?
Figyelt kérdés
Észre sem vette, hogy influenzás vagyok. Kinzó térdi végtagfájdalom gyötör, nem tudok miatta aludni. Elmentem hozzá, száraz köhögéssel, mellkasi fájdalomal, náthával és kb. kidobott. Jah és még írt antibiotikumut, mire? Múltkor, hogy fogjam be a pofám beküldött a kórházba kivizsgálásra! Másnap anya lement hozzá, hogy belázasodtam erre elakart küldeni pszichológushoz. Több napja kibírhatatlan végtagfájdalom gyötör.2013. nov. 9. 13:53
1/2 anonim válasza:
Hát, ha falun élsz akkor nehéz a helyzet, ellenkező esetben azt javasolnám menj másik orvoshoz. Ezt már csak azért tudod mert az itteni orvos meg minden kis apróságra kiír hetekre.
Igen többször is visszatérhet az influenza, de lehet kérni védőoltást ha jól tudom
2/2 A kérdező kommentje:
Hát ez meg nem tudom, az idén már beküldött egy hétre a kórházba, de megint akar. De kiírni, áh dehogy, pedig mondtam neki, hogy szeretnék maradni pár napot itthon pihenni. Jah én szidom, de anya szerint csak jót akar meg foglalkozik velem. Már sokszor mondtam apáéknak, hogy átmegyek felnőtt orvoshoz Majd csak megengedik egyszer, mert ugye gyerekorvosnál vagyok még, 16 vagyok, nem sokára 17 leszek.
2013. nov. 15. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!