Mandulás kérdésben segítség?
Lassan másfél éve idült garatgyulladásom van és mindig jön mellé arcüreg vagy/és fülgyulladás.2 hete garatgyulladásom is volt.Olyan 2 hónapja egy nagy fehér,kidudorodó foltot fedeztem fel a mandulám mögött.A fül-orr-gégész mondta,hogy az egy lepedék,mert a genny lyukat fúrt a mandulámba és ezek megtelítődnek,így lepedék keletkezik a mandulámon,de ezzel nem lehet semmit se csinálni,max kiveszik.
De 2 hete ez a valami leesett és azután elkezdett iszonyatosan fájni a hasam,rá egy hétre hasmenésem lett.
Lehetséges az,hogy amiatt lett ez,mert leesett az a lepedék és,ha ez a mostani(újranőtt az a fehér) is leesik,akkor ugyanez a problémám lesz?
Előre is köszönöm a válaszokat!
17/L
Nem attól fájt a hasad ,és nem attól lett hasmenésed mert a lepedék leesett. Egész egyszerűen azért történt mert gyulladás van a szervezetedben amit időnként fájdalomcsillapítókkal vagy gyógyszerekkel kezelsz.
Ha ennyi gondod van a manduláddal miért nem vetetetted ki?
Miért nem veteted ki a mandulád, már rég túl lennél rajtam, és az a mandula ilyen állapotban az eredeti védő funkcióját már úgysem látja el.
Hasfájást én is inkább az állandó gyulladásnak, gyógyszereknek tulajdonítanám, de hát az egy gennyes valami, akár egy kis hasmenést is okozhat, hisz löki ki magából a szervezet
Nézd meg a YouTube-on: Mandulagyulladás (ujmedicina, biologika)
https://www.youtube.com/watch?v=usS2g4rlXuo&feature=youtube_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!