Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hpv-t diagnosztizált nálam a...

Hpv-t diagnosztizált nálam a nődoki, valaki tud segíteni pár kérdésben?

Figyelt kérdés
A kisajkaknál belül vannak a vírusos szemölcsök és pénteken mondta a doki hogy hpv (a másik 1 hónapja azt mondta hogy bakteriális fertőzés, elb.szott 1 hónapot nekem..) és kaptam Condyline ecsetelőt. Elvileg először elfehérednek a szemölcsök, majd leesnek. De kb. mennyi ecsetelés után kezd el fehéredni? Akinek volt, mennyi idő alatt múlt el? Milyen szer volt hatásos? Rendes válaszokat kérek, köszönöm.
2013. ápr. 14. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Jaj nekem is írtak fel ilyen ecsetelőt. Hát az volt a kínok kínja, amikor azt használtuk, már bocsánat. Én nem is tudtam magamnak kenni, a férjem kente minden este. Hetek kellettek mire eltűnt, de úgy volt, hogy három napig kellett használni majd három napig nem. Arra nagyon vigyázzatok, hogy csak és kizárólag a szemölcsre kerüljön a léből, mert különben az egészséges bőrréteget is lemarja. Mi tényleg csak a szemölcsöket kentük, de így is néha a tapétát le tudtam volna kaparni a falról, úgy csípett. Nekem egyébként használt, és hála Istennek azóta vissza sem tért (kopp-kopp).
2013. ápr. 14. 10:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam. Mert annyi fórumon olvastam már hogy valaki évek óta küzd vele, meg műtét meg stb. Én tegnap este kezdtem el az ecsetelővel, de még nem látom hogy fehérednének el. Gondolom akkor több idő kell neki. Még nem érzem olyan vészesnek a fájdalmat, csak utána kb. 5-10 percig. De remélem jól csinálom. És ami van hozzá pálca azt csak egycser lehet belemártani az oldatba egy alkalomnál, utána csere? Vagy hogy?
2013. ápr. 14. 11:42
 3/6 anonim ***** válasza:
A HPV vírust segít elpusztítani az ezüst kolloid is. Akár belsőleg is. Naponta egy pár percig öblögesd a szádban, a nyálkahártyán felszívódik, és segít elpusztítani a vírust.
2013. ápr. 16. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem kb.3nap alatt múltak el a szemölcseim.Egyántalán nem fájt ahogy kentem.És az első nap ahogy kentem már másnapra sokkal jobb volt.Sajnos azt nemtudom már mi volt a szer neve mert vagy 6 éve volt ez.
2013. ápr. 16. 16:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Én most tartok a 3. napnál, de szerintem semmi javulás :(( Attól félek, hogy terjed befelé.. ráadásul ma kellett volna megjönnie, de nem jött meg, így majd a 2 napos ecsetelős szünet is kitolódik és félek, hogy rosszabb lesz. Ma vettem grapefruitmag cseppet immunerősítésre, de nem tudom hogy mit tehetnék még hogy elmúljon. Vagy legalább lássak egy kis javulást. :(
2013. ápr. 16. 16:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Fogadd meg a második válaszoló tanácsát és igyad azt az ezüst kolloidot!!! Én is azt használom.
2013. máj. 4. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!