Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A Lyme-kór egyik tünete lehet...

Maimano kérdése:

A Lyme-kór egyik tünete lehet -e a fogcsikorgatás? Továbbá a Lyme-kór egyik tünete lehet a temporomandibularis izületi rendellenesség?

Figyelt kérdés

#fogcsikorgatás #Lyme-kór #temporomandibuláris izületi gyulladás
2013. nov. 5. 01:31
 1/7 anonim ***** válasza:
google a barátod, wiki a barátnőd
2013. nov. 5. 02:21
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

ez egy angol nyelvu cikk arrol hogy igen, de jo lenne tobb infot begyujtenem a temaban

2013. nov. 5. 08:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem egyik sem. A Lyme-kór nem okoz fogcsikorgatást és valószínűleg ízületi rendellenességet sem. Ízületi gyulladásokat igen,amik a későbbiekben akár elfajuláshoz is vezethetnek,de ez nem csak egy ízületnél van. Vagy az állkapocs ízületen kívül máshol is van rendellenesség?
2013. nov. 5. 08:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom, de vitaba szalnek. Sajatelmeny, es tajekozodtam is kicsit. Amikor megtalaltam az angol nyelvu cikket, illetve meg egyeb betegforumokat angolul, melyek mind arrol szolnak, hogy abszolut okozhat Lyme fogcsikorgatast, teljesen megnyugodtam. Lyme koros vagyok, tokre felrediagnosztizaltak mire megtudtam, hogy Lymeos vagyok. Es vissza is tudom vezetni a kullancscsipest es a fogcsikorgatasos problemakat 1-1,5 ev kulonbseggel. Plussz a nevmemoriam azota nem mukodik rendesen, ez is Lyme. Lelkileg semmi bajom nincs, tok meg vagyok elegedve a kis eletemmel. Ez is gyanus volt. Szoval aki Lyme-korban szenved, vagy aki fogcsikorgat, kutasson angolul, ill higgyen a testenek es jozan eszenek.
2013. nov. 6. 00:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg Lakos doktort, ő is foglalkozik kullancsbetegségekkel:

[link]

2013. nov. 6. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:
A lyme több száz betegséget tud utánozni.. lehet ez is közte van.
2013. nov. 6. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Annyiban nem hiszem,hogy ez csak 1 tünet. Vagy van más is?

De tényleg fordulj olyanhoz,aki szakértője a betegségnek.

2013. nov. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!