Rendellenesen feljődhetett a szűzhártyám?
Nincs szűzhàrtyàm, legalàbbis nem a szokásos területen.
A hüvelyem bemeneténél nincs. Még ha àtszakadt volna tampon használata közben akkor is gondolom valahogyan észre kellett volna , hogy vegyem. Viszont. Ami nagyon megrémisztett, hogy a hüvelyemben nem stimmel valami. A hüvelyemnek ugyebár egy bemenete van. De kb ha két centit beljebb haladunk ott van egy vékony hàrtyaszerű rész, ami szinte ketté osztja a hüvelyem. Ez kb 4 cm hosszù. Utàna ez a vékony kis réteg megszűnik. Ès utàna nincs ez a ,,fal" bennem. Kicsit utànanéztem. Olvastam, hogy létezik ilyen, hogy nem ùgy fejlődik a szűzhàrtya mint kellene. Először megijedtem mert olvastam olyanròl, hogy valakinek dupla vaginàja van. De aztán jobban kitapogattam magam.
Akkor most szerintetek jòl sejtem a dolgot, hogy csak rosszul fejlődtem ott? Vagy esetleg más lehet a baj?
Nemsokàra megyek nőgyògyászhoz, hogy biztosat tudjak. Csak ha netán valaki hallott ilyesmiről vagy tapasztalta az nagyon megnyugtatna, hogy tudom, hogy az amire gondolok és egy műtèttel lehet kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!