Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan előzhetjük meg az őszi...

Hogyan előzhetjük meg az őszi meghülést, milyen vitamint szedjünk?

Figyelt kérdés

2013. okt. 27. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:
pl ezüstkolloid
2013. okt. 27. 11:32
 2/4 anonim válasza:

Tisztelt Felhasználó!

Létezik egy MAGYAR termék, mely zöldségekből és gyümölcsökből áll. Csak természetes anyagokból. Célja a betegségmegelőzés. Én és 5 éves kisfiam már 2 hónapja fogyasztjuk és csak pozitívumokat tudok róla mondani.

2013. okt. 27. 12:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Üdv.!

Köszönöm a választ, amennyiben nem titok,úgy szeretném

megtudni annak a nevét, hol lehet kap és mennyiért?

Én már annyiféle vitamint megettem /aszkorbinsav,feketeáfonya stb./ most mégis a letepert a lábamról ez a meghülés. Úgy vese,nátha,izület,láz/. Úgy hogy érdekelne!

Szép napot, jó egészséget!

Szép n

2013. okt. 27. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezüst koloid nem vitamin,de nagyon jó baktérium virus ölő, mely régen igazi trágyában is benne voltak csak a mostani élelmiszerekben nincsenek.:(

Vitamin1. Spirulina(így ird google) nagyon jó vitamin folyamatosan szedése energia dússá tesz és sok antioxidás, mely olyan zöldség féle van benne ami a szervezetnek kell. Ebben sokkal több van szóval emellé, vagy homoktövist vagy pharmaton szedj. Ezzel együtt papaya ami a túl sok sav ellen javalott, mely ha nincs neked, de ezzel meg tudod előzni. Főképp zsíros füszeres kaják után ezt id. nem drágák és a homoktövis ferrárinak számít a káros sugarakat is megköti amelet más szervekre is igen jótékony. És nem szintetikus, mert a megfázásra a szintetikus c vitamin nem ér semmit.:)

2013. nov. 4. 00:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!