S. O. S ruhes lehetek? Nagyon fontos (! )
Figyelt kérdés
Amit tudni kell hogy panik beteg vagyok szoval lazan be beszelek magamnak dolgokat. De ma egyik csoport tarsam momdta hogy az egyik csaj ruhes azt osztalyba en meg ma beszltem vele es en nem tudtam es beultem a helyere..es most kijott negy pici piros pattanas szeru valami az arcomon a szamnal..nagyon jo lenne ha valaki irna nekem egy uzit es megnyugtatna mivel holnap randim lesz amiatt is ideges vagyok mert akkor nem tudok elmenni2013. okt. 18. 22:30
1/1 gömbicica válasza:
menj nyugodtan randira :-)
és nyugi.
pánik betegségedet "dobozold be" és tedd fel a legmagasabb polcra, és mondd neki, hogy szia :-) eleget borzoltad az idegeimet, most elcsomagollak :-)
A rühesség viszketéssel jár, főleg éjszaka.
(na most nehogy kitaláld, hogy éjjel viszketni is fogsz :-D :-D )
A szádnál levő pici piros pattanás szerü dolog biztosan nem rühesség!!!!!! 1000 %.
üdv. Edit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!