Hányás-hasmenés mitől lehet?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Tegnap ettem zellerkrémlevest, tojásos nokedlit, és borsófőzeléket tojással, virslivel. Úgy ettem, hogy nem voltam éhes... Aztán elmentem aludni. Hajnali fél 3 körül talán hányingerem lett és fájt a hasam, aztán hasmenésem lett. Fél 6 körül hánytam először, addig alig aludtam valamit, folyton fölébredtem. Utána még egyszer hasmenésem lett, és hánytam. Anya szerint attól is lehet, hogy hétfőn az uszodában összeszedtem valamit (véletlenül benyeltem nem kevés klóros vizet... hát egy pohárnyit minimum), aztán azóta volt, hogy fájt a hasam. Ez mitől lehet? Mikor fog elmúlni? Most is fáj a gyomrom és kicsit émelygek. :/2013. okt. 9. 07:59
1/2 anonim válasza:
Lehet gyomorrontás is, ha úgy ettél, hogy nem voltál éhes és csak erőltetted, de lehet vírus is.
Diétázz, igyál sok folyadékot.
2/2 anonim válasza:
Valószínű,h vírus,most járvány van. De végül is teljesen mindegy,h elrontottad a gyomrod,vagy a vírus talált meg. A kezelése ugyanaz,diéta,sok folyadék,valamilyen probiotokum és ha a hasmenésed nem múlik el 1-2 napon belül vegyél Bolus Adstringenst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!