Mit tegyek? Hasmenés
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Ma medencéztem és egyszer kétszer nyeltem egy kicsi klóról vizet.Utána ettem két raffaellot, elég meleg volt és olvadt. Most meg eléggé hasmenésem van. Vajon melyiktől lehet, vagy most mit csináljak,esetleg Holnapra elmúlik?
Köszönöm ha válaszoltok
2013. júl. 28. 17:00
1/6 anonim válasza:
Akármelyiktől lehet,de inkább a "víznyelés" a befutó. De lehet,h egyik sem,rengeteg nyári vírus van,amitől szintén lehet hasmenésed. De a kezelés miatt lényegtelen is,h mitől van. Vegyél be orvosi szenet és egyél olyan kajákat,amik hasfogók(alma,sárgarépa,étcsokoládé,mák). Egyéb hasfogó tablettát viszont ne szedjél.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
2013. júl. 28. 17:35
3/6 anonim válasza:
én 1 hete voltam medencés bulin. azóta nemtudom elmulasztani a hasmenést... nemtudom hogy a klóros víznyeléstől vagy mástól...
4/6 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm a válaszokat.. második válaszoló ha neked bevált valami írd le lécci,én is leírom ha nekem valami jó lenne!
2013. júl. 30. 08:56
5/6 anonim válasza:
ma voltam háziorvosnál, antibiotikumot írt fel aztmondta az helyretesz. amúgy a széntabletta meg a diéta nem vált be. :/
6/6 A kérdező kommentje:
sajnálom,remélem jobban leszel!!:)
nekem szerencsére bevált csak a diéta meg az alma.
2013. aug. 1. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!