Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » H1N1! Ti beoltatjátok a...

H1N1! Ti beoltatjátok a kisebb gyerekeiteket? Lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy két és fél éves húgom és gondolkoztunk az oltás beadatásán, de a környezetünkben élő kis gyerekes szülők közül senki sem meri...

Nektek mi a véleményetek?!

a válaszokat köszi

2009. nov. 7. 21:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"22.05-ös az én környezetemben munkahelyemen több száz embert oltottak. Semmi, de semmi nem jött be azokból amit itt leírtál. Információid honnan származnak a Marsról?

Miért kell igaztalan marhaságokat írni? Könyörgöm,hazudsz, nincs ilyen."

Jajj félreértettetek, bocsánat! Egy oldalon állunk! :) A lehetséges mellékhatásokat soroltam fel természetesen (ami a papíron is rajta van, amit aláírsz, mielőtt beoltanak), én is tudom, hogy mindezek nagyon-nagyon ritkán fordultak elő. Két rokonom is orvos, mindkettő oltott be már rengeteg embert, és senkinél nem jelentkeztek mellékhatások eddig, de ha jelentkeznének, az is pár percen belül megtörténne, nem pedig évek múlva, ahogy azt egyesek állítják.

2009. nov. 7. 22:16
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

ki mondta hogy kötelező az oltás -ja a média.....nos ez sem igaz -ugyanis a beteg és az orvosa dönthet csak !!-svédországban sem oltatja mindenki magát eszükben sincs-de ott már legalább kiadtak egy eredményt a mellékhatásokról

[link]

magyarországon népbutitás folyik - ide benézhettek -ha a dokinak nem lenne igaza még szabadlábon lenne ???

[link] ha az irásait elolvassátok rádöbbentek mit képessek megtenni -

fél év alatt 2254 vizsgálatból -12.5 % a h1n1 fertőzés a többit más okozza ....kérdésem mi ellen oltanak -mert semmiféle járvány nincs +sokkal kevesebben fordultak orvoshoz megfázásos problémával az utolsó 2 hétben .

2009. nov. 8. 05:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén mondom, kezdek belefáradni az emberi butaságba és paranoiába!

Kedves előző, ugye tudod, hogy az előzőekben idézett mellékhatások minden védőoltásnak lehetséges mellékhatásai? Gondolom ez esetben nem adtad be gyermekednek a diftéria, tetanusz, kanyaró, gennyes agyhártyagyulladás, stb. védőoltásokat sem. Am meg pl. a veszettség elleni védőoltás ennél húszszor durvább, annak tényleg kemény mellékhatásai vannak, mégis oltják magukat az érintetek, mert muszáj.

2009. nov. 8. 09:11
 14/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a hivatalos európai influenza jelentés, nem pedig ilyen-olyan blogokról összeszedett sz@r. Mindenki megnézheti, levonhatja magának a tanulságokat, és annak megfelelően eldöntheti, oltatja-e magát, vagy nem.

2009. nov. 8. 09:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Sajnos egymást ijesztgetik az emberek, terjesztik a buta, primitív kitalációkat! Az oltás a legjobb módja a megelőzésnek! Mi a két gyermekünknek (4,10 évesek), és saját magunknak is beadattuk már! Semmi bajunk! Ahogy tavaly sem volt a "sima" oltástól! Egyébként nem maga az influenza veszélyes, ha nem a szövődményei! Aki beoltatja magát, az is elkaphatja, de sokkal enyhébb lefolyású lesz nála a betegség! Én minden értelmes, gondolkodó embernek javaslom! És kérjétek ki a házi orvosok véleményét, a mi orvosunk egyébként oltás párti!
2009. nov. 8. 10:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Kismama vagyok, a bébim miatt nem merem beadatni. Ha már 2 éves lenne, tuti beadatnám. De így nem!
2009. nov. 8. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!