H1N1! Ti beoltatjátok a kisebb gyerekeiteket? Lent!
Sziasztok!
Van egy két és fél éves húgom és gondolkoztunk az oltás beadatásán, de a környezetünkben élő kis gyerekes szülők közül senki sem meri...
Nektek mi a véleményetek?!
a válaszokat köszi
Én nem adatom be (3 és 7 évesek), és a testvéreim sem adatják be a gyerekeiknek (1 év, 3 év, 5 év, 10, 12 év).
Nem kívánok kísérleti nyulat csinálni a gyerekeimből, ugyanis ez szerintem egy nem megfelelően tesztelt "védő"oltás. Én már átestem a H1N1-en, és egyáltalán nem rosszabb, mint egy síma influenza.
Én úgy oldottam meg a 15 hós érdekében, hogy őt nem, de az egész család beoltatta magát. Ez már olyan százalékos leoltottság, ami őt megvédi.
Most az a kérdés, hogy a kicsikétek hol és mennyit van közösségben, kikkel találkozik.
Én maximálisan oltáspárti vagyok, de a 3 éven aluliaknál kissé elbizonytalanodnék én is.
Konzultálj orvossal. De ne oltás ellenzővel. Olyannal szóba se állj, mert most az az oldal enyhén szólva nem nyerő.
Elsőnek Óriásit tévedsz!
Hány gyermek és kismama kerüljön még az intenzívre?
A svédeknél és a finneknél kötelező.
Buta nemzetek közé tartoznak. Képzeld el a, mint egész skandináviában szaladgálnak a kísérleti nyulak.
Valaki kitalálta ezt az eszement baromságot, és fújja a fél ország.
alátámasztani nem tudja, bizonyítani sem, csak hinti az igét, mint bolond a tollat.
Majd meghal még egy pár ember, bár nem tudom hánynál fog megfordulni a dolog, mondjuk 10-nél, 40n.-él, eljárnak majd egy két háziorvos ellen, aztán boldog lesz mindenki.
Ez olyan jó, nem. Élvezetes. Új magyar játék.
Szia! Nem tudom mennyit segít, de unokahúgomat, 4 éves, beoltották, az égvilágon semmi mellékhatás nem jelentkezett nála! Azért két és fél évesen elgondolkoztató, de az előző válaszadó nagyon okos dolgot írt, hogy mindenki mást beoltatni a családban, így őt is véditek.
Persze nem rábeszélni akarlak, ez a ti döntésetek, beszéljétek át a háziorvossal!
Fel kéne fogni, hogy nem 2 nap múlva jelentkeznek a mellékhatások, de úgy látom egyre több embert meggyőznek a reklámdumák. Én sem hiszek az olyan összeesküvés-elméletekben, mint pl., hogy chipet ültetnek az emberbe, nem is ezzel van a gondom.
Mutassatok nekem egy olyan dokumentumot, amelyik bizonyítja, hogy maximálisan letesztelték az oltóanyagot.
Mert én még ilyet nem láttam. Majd ha látok, akkor megyek oltatni. Addig meg oltassák magukat azok, akik nem féltik az egészségüket.
És mondjatok 1 példát itthonról, aki H1N1-be halt bele. Mert én ilyet nem tudok... Aki meghalt, mind beteg volt.
Igazad van, nem 2 napon belül jönnek, hanem a mellékhatások többsége pár percen belül (allergiás reakciók)! A maradék nagy része 1-2 napon belül. Egyedül az ideggyulladás (de ilyen még senkinek nem volt, olyan ritka), az akár pár hét is lehet.
Olyat nem tudok mutatni, aki a H1N1-be halt bele, de olyat igen, aki a H1N1 szövődményeként kialakuló vírusos tüdőgyulladásba! Akár több ezret is!
Utolsó, te honnan tudod, hogy mikor jelentkeznek a mellékhatások.
Nostredamustól, vagy cigányjősnőtől?
Ja, aki beteg az megpusztulhat. Az asztmás fiú selejt volt, mi?
Ez az új felfogás. Jön egy vírus, holnap, ami "csak" az idősekre lesz veszélyes, sebaj, szr....unk rá, mi fiatalok, hulljon a férgese.
Gratulálok!
22.05-ös az én környezetemben munkahelyemen több száz embert oltottak. Semmi, de semmi nem jött be azokból amit itt leírtál. Információid honnan származnak a Marsról?
Miért kell igaztalan marhaságokat írni? Könyörgöm,hazudsz, nincs ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!