Tetoválást szeretnék csináltatni, de megfáztam és prüsszögök! Befolyásolja-e a tetoválás a betegséget? Mert azt hallottam hogy belázasodok és begyulladhat! Ez igaz?
Nemhinném, hogy befolyásolja, de inkább megvárnám még meggyógyulok :) A tetoválás begyulladhat, persze, kapsz rá kenőcsöt, vagyis megkérdezed a tetoválót, hogy mivel kenegesd, és ha azt csinálod, nem lesz semmi bajod vele.
Lényeg, hogy szerintem várd meg még meggyógyulsz, nem lenne kellemes érzés szerintem
Persze, hogy befolyásolja! Szerinted rángatózó emberen szép lesz a tetoválás? :D
Komolyra fordítva a szót. Ha az ember beteg lesz akkor a szervezet el kezd fehér vérsejteket termelni a fertőzés ellen. Ők küzdenek a kórokozókkal. Ha nekiállsz tetováltatni akkor a fehér vérsejtek egy bizonyos részét elvonod a fertőzés elől, mely súlyosbodhat is. Ezt csak érdekesség képen írtam le, mert egy kis megfázás nem hiszem, hogy közre játszana a tetoválásban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!