Terhesség alatt lehet tetováltatni?
A 9. hónapban varrass valami szép képet a hasadra, szülés után pont olyan lesz, mintha Picasso csinálta volna!
XD
A fertőzések miatt pedig szülés után is kell aggódni! Válassz megbízható helyet és nem lesz gond!
Előzővel egyetértek. Én is akartam tetoválást, de nem csináltattam. Terhesség alatt minden képpen hagyd ki.
Elmentem allergia vizsgálatra tetoválás előtt, és kijött hogy fémallergiás vagyok :D:D Teto után derült volna ki...
Terhesség alatt és utána szoptatás alatt sem javasolnám a tetováltatást. Nem tudhatod, hogy nem fog-e gyulladást okozni még úgy is, ha maximálisan sterilen csinálja a tetováló, az pedig nem ideális a babának. A szervezetedet a gyógyulás is igénybeveszi, terheli.
Várd meg inkább, amikor már nem is szoptatsz, a tetkó úgyis rajtad lesz egy életen át, mi az a kis várakozási idő ahhoz képest :)
"ezek nehéz fémek és a vese, a máj elszívja és ott lerakódik"
Ha a szervezet elszívná, akkor a tetoválás elhalványodna, és eltűnne egy idő után!
Most valaki mondja azt, hogy megzavarja a csít!
utolsó, nem a színét szívja el, hanem az anyagból, amivel tetoválnak bizonyos összetevők szívódnak fel a szervezetedben. Mellesleg kis is halványodik olykor... te is tud(hat)od.
Ennek semmi köze a csíhez. Az Mszp-t is mondhattad volna... ugyanannyi értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!