Íme az újabb hír:A H1N1 a legerősebb immunrendszerű emberekre a legveszélyesebb! Alátámasztaná nekem ezt valaki orvosilag? Lehetséges ez? Vagy ez csak egy újabb kampány lenne, hogy növeljék az eladott vakcinák számát?
Egy valamit nem értek. Mindenhol a legjobban azzal érvelek, hogy ha nem adatjuk be magunknak, akkor a fél ország beteg lesz és nem lesz aki dolgozna. Ilyen alapon akkor miért nem ingyenes?
Nah, vajon miért? Itt pont a pénz a lényeg. És ez nem tűnik fel azoknak akik ész nélkül rohannak beadatni maguknak.
22:22
A hirtv hiradója azt mondta hogy a vakcinák háromnegyede ingyenes ezen is látszik hogy üzlet mert az inygenes vakcinák azért nem érkeznek meg az iskolákba és a többi helyre mert útközben eladják őket valaki meg tömi a zsebét :D:D::D:D:D
Na innen látszik, hogy amit a hír TV mond mekkora hazugság, én iskolában dolgozom és megérkezett az oltóanyag, abban a mennyiségben amennyit igényeltünk, ingyenesen.
Én ismerek olyat akit annak idején a kedves szülője nem oltatott be gyermekbénulás ellen és a két gyereke közül az egyik azóta is mankózik. Nem bízott az orosz vakcinában inkább a vírusra bízta.
Durva, hogy ennyi év elteltével kb ugyanezen megy a vita
Csak most másik vírus miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!