Íme az újabb hír:A H1N1 a legerősebb immunrendszerű emberekre a legveszélyesebb! Alátámasztaná nekem ezt valaki orvosilag? Lehetséges ez? Vagy ez csak egy újabb kampány lenne, hogy növeljék az eladott vakcinák számát?
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 21:47
1/38 anonim válasza:
azt hittem kifexek ettől amikor meghallottam a híradóban...
szerintem ez egy baromság. aki okosabb, légyszi magyarázza el, engem is érdekelne.
2/38 anonim válasza:
hát nekem ez már nevetséges, hogy az erős-egészséges ember van veszélyben.
egyébként eddig aki meghalt,annak már volt valami elő betegsége.akkor most mi van?
bocs, hogy nem tudtam válaszólni.
de erre én is kíváncsi leszek.
3/38 anonim válasza:
a médiának kell a nézettség ennyi. am szerintem baromság, rémhírkeltés...
4/38 anonim válasza:
Kellett egy hir,mert nem fogy a vakcina es ehenhal a zsido gyogyszergyaros.
5/38 anonim válasza:
áááá,akkor gyorsan legyengitem az immunrndszerem nehogy megkapjam a H1N1-t!:D Viccet félretéve még nem hallottam,de bár nem orvos vagyok,ennélkül is azt mondom,hogy hülyeség..,hát mi az immunrendszer feladata???
6/38 anonim válasza:
Baromság be ne dőljetek már a hiradóban néha borzalmas blődségeket mondanak!!
Fogadok az RTL en mondták mi?
7/38 anonim válasza:
én úgy tudom, akik itthon belehaltak, mindegyiknek le volt gyengülve az immunrendszere, azaz nem voltak teljesen egészségesek.
én nem rémültem meg, továbbra sem adatom be, pedig kicsi gyerekem is van.
8/38 anonim válasza:
Az aloes mlm doglodik.Most a vakcina a jo biznisz.Egyetek,vegyetek legyen a tietek!
9/38 anonim válasza:
elmondom, h szerintem mi van. az erős fiatalok megbiznak annyira az immunrendszerükben h ne oltassák be magukat. és szerintem most ezzel az "okossággal" akarják rávenni a fiatalokat akiknek semmi szüksége nincs a hülye vakcinájukra, h márpedig menjenek és vegyék meg azt a csodaszert, ami persze annyira csodás h a hülye nem veszi... :/
10/38 anonim válasza:
Én sem fogom magam beoltatni olyan kórság még nem kapott el amit a jó házipálinka meg a vöröshagyma ki ne kezelt volna!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!