Mi a baj ezzel az oltással? (H1N1)
Én sem oltatnám be magam. Pont emiatt, hogy nincs tesztelve. Anyukám gyógyszertárban dolgozik, ő is ezt mondja. Ha annyira félt anyukád, oltasson be tüdőgyulladás elleni injekcióval. Ha jól gondolom ez több évig is hatásos. Tudni kell azt is, hogy az emberek nem az influenzába magába hallnak bele, hanem annak a szövődményébe, ami a tüdőgyulladás.
Ha meg nem akarsz szurit kapni, akkor javasold anyukádnak, hogy nézzen utána, gyógyszertárban lehet kapni, biztosan reklámban si láttad már a Multitabs Immuno nevű készítményt. Gyerekek és felnőttek számára is van külön külön. Szerintem ettől semmi bajod nem lesz, nem úgy mint az injekciótól ami nincs kellőképp bevizsgálva.
Vagy csak egyszerűen vegyetek valamilyen vitaminkészítményt.
Egyébként, nem tudom mennyire figyelted a híradásokat. DE. Én azt tapasztaltam, hogy: akik eddig Magyarországon meghaltak, mindnek volt több betegsége is, tehát eleve veszélyeztetettebb volt. Volt egy olyan nő is, aki meghalt rákban, majd nagy piros betűkkel olvastam a neten, hogy meghalt a nem tudom már hanyadik áldozat, aztán a cikkben végül kifejtették, hogy a nő súlyos rákos beteg volt, és csak a boncolás során derült ki hogy H1N1-e is volt. A hisztériakeltésben nagy szerepe van a médiának is.
MEllesleg, ha jól tudom, még mindig az van, hogy a háziorvosoknál ki van írva a rendelőben, hogy csak saját felelősségre adják be, alá is kell írni egy papírt, szerintem nem véletlen.
Szerintem üljetek le és beszéljétek meg anyukáddal.
Én azt gondolom, hogy ez a betegség azokat támadja meg leginkább akik amúgy is betegek, illetve akik nagyon nagyon rossz körülmények között élnek, hisz nekik nem lehet jó , ép egészségi állapotuk.
De nem vagyok orvos, semmi közöm a gyógyászathoz, csak leírtam a saját véleményem.
Ilyet kapunk:
Vagy ez egy sima influenza elleni oltás? Én nem tudom, a papírra van ráaírva, hogy a világjárvány elleni...
ja még ennyit hozzá fűznék...nézd meg a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=2ZBm--iG-Hs
előző voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!