Mitől gyenge ennyire az immunrendszer? (Bővebben lent! )
Kicsi korom óta minden kisebb-nagyobb betegséget elkapok,nyáron semmi bajom,azonban ahogy bejön a hideg idő,már lázasan ülök az orvosnál. Ekcémás vagyok és már lassan fél éve van mandulakövem,amit hiába tisztítok,mindig "visszajön" és már nagyon elegem van belőle. Tanácsolták a mandulaműtétet,de egyelőre nem akarok még ilyen lépést tenni,hátha lenne valami gyógymód,mert szerintem nem baj,ha ott van az a mandula,mert sokszor azért fontos szerepet tölt be. Nagyon sok gyümölcsöt,zöldséget eszek és mindennap mozgok legalább 1 órát (kivéve vasárnap,akkor van egy kisebb pihenőm). De azt veszem észre magamon,hogy még mindig nem elég erős az immunrendszerem. Ahogy hűlnek az éjszakák és a nappalok,nekem egyre jobban fáj a torkom...
Annyira unom már ezt, szeretnék egészséges lenni! Nincs esetleg valami ötletetek,vagy tanácsotok mire figyeljek,mivel lehetne erősebb az immunrendszerem? vagy mitől lehet ilyen gyenge?
Köszönöm a segítségeteket! Nagyon hálás vagyok előre is a válaszokért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!