Miért akarja mindenki beoltatni magát?
18 éves lány vagyok,heti 2x úszom, és szaunázom is 40 percig. Vitaminokat szedek,köztük c-t is. De a híradóban,a sluiban is azt hangoztatják,hogy be kell adni. Igazság szerint félek a szövődményektől :(
Állítólag ez egy akkora járvány lesz,mint a spanyol nátha :( vagy ez csak megtévesztés? Mert nem tudják eadni azt a sok vakcinát?
Szerintetek nekem be kellene adnom? Tudtok valamit,amit én nem erről az egészről?
(egyesek azt mondják,hogy eddig csak olyanok haltak meg,akiknek már korábban is voltak betegségei)-ez igaz?
tudtátok h a védőoltás a h1n1 mutálódott fajtái iránt már nem véd?
na akkor hajrá, mindenki rohanjon beoltatni magát. mert ukrajnában vmi más vírus van. valszeg egy mutálódott fajtája a h1n1-nek, a védőoltás pedig semmitsemér.
mitgondoltok miért nem hozta az oltás a várt sikereket? miért csak az emberek fele oltatta be magát? talán mert rájöttem h értelmetlen. sokan akik tavaly a sima influenza ellen oltottak, szintén megbetegedtek, pont a mutáció miatt.
ráadásul a média túlfújta ezt az egészet. mindenhonnan ellentátes információk,l szavahihető és szavahihetetlen emberek nyuilatkozatai, támadások, védekezések....eccerűen képtelenek a társadalmat normálisan informálni. a médiának a hír a lényeg és nem az emberek.
19.27-es. Valóban.
vagyis: Ba...dz meg róka a fűnyíródat.
Ez aztán a szemlélet.
Ilyen felfogással, ilyen alapon tényleg mindegy minden. Igazad van.
te oltasd be magadat aztán jóvan. de ne gyere ide hülyézni azokat akik nemfogják magukat beoltatni.
ebben az országban basszus, ahol minden csak a pénzről szól, az emberek levannak szarva nagy ívben, csak a pénz kell mindnekinek, a hatalom, csodálkozol h az emberek így gondolkodnak???
rtlklub netes oldalán is, írnak az ukrán járványról, majd egészen ártatklanul odabiggyesztik, h mindneki oltassa be magát a határnemtnén h1n1 ellen.
csak tukmálják és tukmálják, de semmi értékelhetőt nem tudnak mondani, csajk ellentétes infókat, elhallgattatni az olynaokat akik esetleg ellenzik, és nyomni nyomni azokat akik pártolják. majd feljelentést tenni isretelne tettesek ellen akik erősen ellenzik és rémhíreket terjesztenek a vakcinával kapcsolatban. az ügyből persze semmi sem lett, a bírósgáon ennyire hülye emebrek azért már nem ülnek.
ezcsak etetés, erőszakolás, nyomás, mint ahogy minden ebben az országban. manipulálnak, belédtukmálnak mindent, erpőszakosan magyaráznak....szarazeglész
Itt tényleg sok buta ember van ezen a fórumon.
Igaza van az védőoltás mellet érvelőknek. A többiek pedig csak nyugodtan háborogjanak tovább, az ő dolguk.
Aki értelmes gondolkodó felelős ember, az úgyis kilátja a tényeket .
A tények pedig makacs dolgok.
aki értelmes gondolkodó ember az ponthigy nemfogja beadbni az oltást.
csak a tipikus hülye magyar akit belehet etetni mindennel. na ők vannak az elsők között akik rohannak a patikába az oltásért. és televan ilyen emberekkel ezaz ország, és pont ezért tartunk ott ahol tartunk. köszönjük nektek.....
Üdvözöllek a tipikus magyar hülyék nevében!
Nekem fontos a gyermekem élete.
Inte3lligens tanult ember vagyok, nem dőlök be a süket dumának, de én beadatom a családomnak a védőoltást.
Az ország helyzetének pedig egy világméretű járványhoz semmi köze.
De azért köszönjük értelmes szavaidat.
CSórinak.
1980 ft. zért nem mondd már, hogy ez földhöz vág.
A gyógyszered több lesz tuti. Már egy vacak fájdalomcsipi is mennyibe kerül.
ha értelmes tanult lennél, nemmondanál ilyeneket: Az ország helyzetének pedig egy világméretű járványhoz semmi köze.
én ugyanis ilyet sehol sem írtam, és nemis ezt gondolom, és nemis ezt akartam sugallni. attól pedig nemleszel tanult és művelt, mert sok tv-t nézel. ellenkezőleg....a tv hülyít, manipulál, kár h tanult ember létedre teis bedőltél. minusz 1 értelmes ember...:S
ha a kisgyereked egészséges nemfog belehalni egy influenzába...de a legjobb azlenne ha mindenkinek lenne egy kedves, megbízható háziorvosa, akivel ezt megtudná beszélni. de sajnos ebben a szép országban ezis elég lehetetlen h a háziorvos kedves legyen, aranyos, és ne azért gyógyítson, mert pénzt adok neki.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!