Nővérem elkapott egy vírust.20 percenként szalad hányni, stb. Hogy védekezzünk hogy a család többi tagja ne kapja el?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 11:59
1/8 anonim válasza:
Lakjatok másik lakásban, amíg meg nem gyógyul.
Hordjatok mindannyian maszkot, mossatok alaposan kezet vécé előtt és után is. És még így is lehet, hogy valaki elkapja közületek.
2/8 anonim válasza:
Valószínőleg rotavírusnak hívják.Orvos és injekció nélkül nem biztos,hogy abba tudja hagyni.Nem valószínű, hogy elkapjátok.
3/8 anonim válasza:
". Kevésbé súlyos formában jelentkezhet nagyobb gyermekeken, felnőtteken. Ha egy közösségben, családban felüti a fejét a fertőzés, gyorsan és sajnos elég biztosan minden gyermek, gyermeket ápoló felnőtt megbetegszik"
4/8 A kérdező kommentje:
háteznagyonjóhír.. és olyat nemtudnál irni hogy mit tegyek hogy nebetegedjen meg minden ottélő gyermek és a gyermeket nevelő szülő?-_-
2009. okt. 31. 12:21
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
A lényeg: a fertőtlenítés. A kézmosás, a kilincsek lemosása, mosdó, WC, fürdőszoba naponta többszöri fertőtlenítése, külön evőeszközei, pohara legyenek, amit külön, fertőtlenítve mosogattok. A fogkeféjét pedig majd dobja ki. Ti is és ő is szedjetek c-vitamint (persze ő a kezelés mellé, amit felírtak neki).
7/8 anonim válasza:
immunrendszertől függ,hogy mennyire erősen jön ki rajtatok de ez a fertőzés 3-5 napig tart.Nálunk mikor a lányom elkapta ő is és a párom is hányt és ment a hasa.Nekem csak hasmenésem volt.Sok folyadék.
8/8 anonim válasza:
énis voltam így, de nekem egy egyszerű bélfertőzésem volt. 2 nap alatt meggyógyultam és senki sem kapta el a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!