Rettenetesen fáj a fülem, mitől lehet?
Jobb fülemmel kezdődött, aztán mindkettő fájt egyszerre, most meg csak a bal, de az rettenetesen, lüktet a fájdalom, pattog, recseg, orrot nem tudok fújni, mert nem birom ki azt a fájdalmat. Infralámpázok, a meleg jó érzés, de már többet nem tudom csinálni, olyan sűrűn csináltam, hogy már égeti a bőröm ha bekapcsolom. Orvoshoz nem tudok elmenni, mert nincs rá időm, nem engednek el munka mellett, délután meg a gyerekek.. Leghamarabb kedden tudnék elmenni, de addig nem birom.. Az éjjel 3 fájdalomcsillapitót vettem be, az segitett, de most nem merek bevenni már többet.
Valami tip ?
Elmentem ma egy másik dokihoz, ő sem mondott egyebet, mint infralámpa, antibiotikum, és fülcsepp. Tőle még gyógyszeres gézt sem kaptam. Pedig tegnap estére megint visszagyulladt a jobb fülem, úgyhogy ismét mind a kettő fáj.... Elegem van.
Gondolkoztam, hogy felmegyek pestre, valaki esetleg tud valami jó orvost?...... Ezt nem hiszem el, mikor meg majd félig süket leszek csak mentegetőzik mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!