Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Rettenetesen fáj a fülem,...

Rettenetesen fáj a fülem, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Jobb fülemmel kezdődött, aztán mindkettő fájt egyszerre, most meg csak a bal, de az rettenetesen, lüktet a fájdalom, pattog, recseg, orrot nem tudok fújni, mert nem birom ki azt a fájdalmat. Infralámpázok, a meleg jó érzés, de már többet nem tudom csinálni, olyan sűrűn csináltam, hogy már égeti a bőröm ha bekapcsolom. Orvoshoz nem tudok elmenni, mert nincs rá időm, nem engednek el munka mellett, délután meg a gyerekek.. Leghamarabb kedden tudnék elmenni, de addig nem birom.. Az éjjel 3 fájdalomcsillapitót vettem be, az segitett, de most nem merek bevenni már többet.

Valami tip ?

2013. aug. 18. 13:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ja, és egyébként már sokkal jobb, a fájdalom enyhült, a jobb már nem fáj, csak be van dugulva. A bal érzékeny még, illetve "recseg" ha fújom az orrom. De lázam sem volt már ma reggelre, és jót is aludtam. Mindenesetre holnap visszamegyek.
2013. aug. 20. 11:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért nem fáj már, mert szerintem kiszakadt a dobhártyád és utat talált magának a feszítő genny :S a dugulást azért érzed, mert károsodott a dobhártyád. Pont azért szokta normális orvos felszúrni ilyenkor, hogy minél kisebb legyen a sérülés. Én a helyedben elmennék másik füll-orr-gégészetre.
2013. aug. 20. 14:36
 13/14 A kérdező kommentje:
Lehetséges, mert "folyt" a fülem reggelre. A rendelőben ahol körzetileg tartozom, 1 fülorr-gégész van egész héten, illete egy pasi szerdánként 5-7 ig... De lehet, hogy az maszek. Bár nincs kiirva, mindenesetre szerintem felhivom őket, hogy lehet-e menni a másikhoz, és elnézek hozzá.
2013. aug. 20. 16:09
 14/14 A kérdező kommentje:

Elmentem ma egy másik dokihoz, ő sem mondott egyebet, mint infralámpa, antibiotikum, és fülcsepp. Tőle még gyógyszeres gézt sem kaptam. Pedig tegnap estére megint visszagyulladt a jobb fülem, úgyhogy ismét mind a kettő fáj.... Elegem van.

Gondolkoztam, hogy felmegyek pestre, valaki esetleg tud valami jó orvost?...... Ezt nem hiszem el, mikor meg majd félig süket leszek csak mentegetőzik mindegyik.

2013. aug. 21. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!