Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Rettenetesen fáj a fülem,...

Rettenetesen fáj a fülem, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Jobb fülemmel kezdődött, aztán mindkettő fájt egyszerre, most meg csak a bal, de az rettenetesen, lüktet a fájdalom, pattog, recseg, orrot nem tudok fújni, mert nem birom ki azt a fájdalmat. Infralámpázok, a meleg jó érzés, de már többet nem tudom csinálni, olyan sűrűn csináltam, hogy már égeti a bőröm ha bekapcsolom. Orvoshoz nem tudok elmenni, mert nincs rá időm, nem engednek el munka mellett, délután meg a gyerekek.. Leghamarabb kedden tudnék elmenni, de addig nem birom.. Az éjjel 3 fájdalomcsillapitót vettem be, az segitett, de most nem merek bevenni már többet.

Valami tip ?

2013. aug. 18. 13:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ezzel a helyedben ügyeletre rohannék, de azonnal. olyan meg nincs, hogy a főnököd nem enged el orvoshoz, legfeljebb kiveszed fizetés nélküli szabadságnak és kész.
2013. aug. 18. 13:07
 2/14 A kérdező kommentje:
Nincs már szabadságom. Kb másfél hónapja ugyan igy fájt, akkor elmentem orvoshoz, ilyen gyógyszeres gézlapot meg vmi kenőcsöt tett a fülembe, meg fülcseppet irt fel... Azzal csöpögtettem, van még itthon kőrózsa, azt mondják jó, de nem merem kipróbálni, attól nem lesz baja a fülemnek, nem megy bele vmi ártalmas?
2013. aug. 18. 13:47
 3/14 anonim ***** válasza:
Miért nem mész ügyeletre??? Házi vajákossággal az éred el, hogy lesz 2 tök süket füled a hülyeséged miatt, már ne is haragudj!
2013. aug. 18. 14:20
 4/14 A kérdező kommentje:
A főnök nem enged, nincs több szabadságom. Betegszabadságom is rengeteg volt már. Kedden tudok elmenni leghamarabb.
2013. aug. 18. 14:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Menj az ügyeletre. MOST!
2013. aug. 18. 16:07
 6/14 anonim ***** válasza:
Neked komolyan az agyadra húzódott a fülbajod! Az ügyeletre menj! MOST! ó anyám...
2013. aug. 18. 16:15
 7/14 A kérdező kommentje:
Elmentem a fülészetre, azt mondták infralámpa, fájdalomcsillapitó, és felirták ugyan azt a fülcseppet, amivel eddig is csepegtettem.... Hurrá.. Okosabb nem lettem.
2013. aug. 18. 18:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Nemáár, tényleg elintéztek ennyivel? Ha még holnapra-holnaputánra sem lesz jobb, menj vissza, és vágd képen őket a fülcseppükkel.
2013. aug. 18. 21:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Bocs, de én nem hiszem el, hogy tényleg voltál dokinál. Neked elég valószínű, hogy középfülgyulladásod van, ezt még laikusként is tudom, hogy nem elég rá egy gagyi fülcsepp. Ennyire egy orvos se hülye, ilyen esetben felszúrják a fület, de minimum antibiotikumot írnak. Na mindegy, te tudod...
2013. aug. 18. 23:04
 10/14 A kérdező kommentje:

Mikor kb, egy hónapja volt fülfájásom, akkor kaptam ilyen 3 szemes gyógyszert, gondolom antibiotikum, azt se mondta a doki, hogy mi az, csak a kezembe nyomta a receptet, hogy ha 2 nap múlva is fáj, váltsam ki. Aznap kiváltottam és beszedtem, mert nem birtam a fájdalmat. Az eset másnapján hajnalban úgy ébreddtem, hogy 26 éves létemre sirtam, hisztiztem a fájdalomtól. Még aznap reggel elmentem a fülészetre, ahol egy kicseszett fülcseppen kivül semmit nem kaptam ( ja, meg ilyen krémaz gézt a fülembe )

De tegnap előtt még olyat se, egy fülcseppel lerendeztek, és azt mondták menjek vissza holnap, addig meg lámpázzam, gyógyszert nem kapok.

Na most erre mit mondjak?

Kedves utolsó, szerinted saját magam ellen vagyok és nem megyek el orvoshoz ha módomban áll? Szeretem a fájdalmat, 2 ikergyerek mellett biztos mazochista vagyok :D

2013. aug. 20. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!