Rettenetesen fáj a fülem, mitől lehet?
Jobb fülemmel kezdődött, aztán mindkettő fájt egyszerre, most meg csak a bal, de az rettenetesen, lüktet a fájdalom, pattog, recseg, orrot nem tudok fújni, mert nem birom ki azt a fájdalmat. Infralámpázok, a meleg jó érzés, de már többet nem tudom csinálni, olyan sűrűn csináltam, hogy már égeti a bőröm ha bekapcsolom. Orvoshoz nem tudok elmenni, mert nincs rá időm, nem engednek el munka mellett, délután meg a gyerekek.. Leghamarabb kedden tudnék elmenni, de addig nem birom.. Az éjjel 3 fájdalomcsillapitót vettem be, az segitett, de most nem merek bevenni már többet.
Valami tip ?
Mikor kb, egy hónapja volt fülfájásom, akkor kaptam ilyen 3 szemes gyógyszert, gondolom antibiotikum, azt se mondta a doki, hogy mi az, csak a kezembe nyomta a receptet, hogy ha 2 nap múlva is fáj, váltsam ki. Aznap kiváltottam és beszedtem, mert nem birtam a fájdalmat. Az eset másnapján hajnalban úgy ébreddtem, hogy 26 éves létemre sirtam, hisztiztem a fájdalomtól. Még aznap reggel elmentem a fülészetre, ahol egy kicseszett fülcseppen kivül semmit nem kaptam ( ja, meg ilyen krémaz gézt a fülembe )
De tegnap előtt még olyat se, egy fülcseppel lerendeztek, és azt mondták menjek vissza holnap, addig meg lámpázzam, gyógyszert nem kapok.
Na most erre mit mondjak?
Kedves utolsó, szerinted saját magam ellen vagyok és nem megyek el orvoshoz ha módomban áll? Szeretem a fájdalmat, 2 ikergyerek mellett biztos mazochista vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!