Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért dugul be a fülem, ha...

Miért dugul be a fülem, ha fizikai munkát végzek?

Figyelt kérdés
Fura, de ha pl bringázom és leterhelem magam, akkor bedugulnak a füleim. Ha ásítok, akkor kidugul, de miután nyelek egyet, utána megint bedugul.

2013. júl. 25. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Vérnyomásod milyen?
2013. júl. 27. 15:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Gondolom magas... Gyakran szédülök, ha gyorsan állok fel.
2013. júl. 29. 07:25
 3/5 anonim ***** válasza:
meg kellene mérni/méretni és ha magas,kezelni(lehetőleg nem gyógyszerrel,csak semmiképp nincs más választás)
2013. júl. 29. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
*csak ha
2013. júl. 29. 16:59
 5/5 anonim válasza:

Bár nem tudom van-e köze a vérnyomáshoz, de tényleg érdemes letisztázni ahogy a többiek írták előttem. Amúgy nekem is dugult mostanában, főleg úszás után. Vonakodva de végül rászántam magam és elmentem a fül-orr-gégészetre, ahol miután elmondtam mi a problémám, kitisztították az összeállt fülzsírt és azóta minden szuper ! Nem dugul és még a hallásom is jobb lett !

Szóval ha máshogy nem sikerül megoldani én ezt csak ajánlani tudom !

2013. júl. 30. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!