Most akkor mérgező vagy nem?
Figyelt kérdés
Konkrétabban a kérdésem az lenne,hogy mérgező-e a teafaolaj vagy sem? Nem tudok kiigazodni az internetes forrásokon, mert volt ahol azt olvastam,hogy mérgező,vakságot vagy akár halált is okozhat,ha lenyelik,máshol meg már azt írták nem is mérgező. Vagy csak külsőleg alkalmazva gondolják,hogy nem az? Azért érdekelne,mert anyukámnál felütötte a fejét egy kis herpesz és teafaolaj-olívaolaj egyenlő arányú keverékét nagyon javasolják házi módszerként a hólyagra.
(Elnézést,nem biztos,hogy jól kategorizáltam a kérdést,de nem nagyon tudtam dönteni. :) )
2013. aug. 7. 10:17
1/2 anonim válasza:
Meginni nem ajánlatos. Csakis külsőleg használatos.Akkor nem mérgező-
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.
Szerencsére meginni nem terveztük. :)
2013. aug. 7. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!