Mi történik most? Már eléggé félek. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Pár napja észrevettem egy piros pöttyöt a szám alatt. Megnytam mert azt hittem pattanás, semmi nem történt hát hagytam. Másnapra nagyon begennyesedett. Volt egy másik patti, amit miután kezeltem, az is begennyesedett. Soha nem volt még ilyen, mindig elmúltak utána. A fehérvérsejtjeimmel lenne valami? Elképzelésem sincs de már nagyon pánikban vagyok.2013. júl. 26. 18:31
1/3 anonim válasza:
Ezt meg kell mutatnod egy bőrgyógyásznak és ő elmondja pontosan mi ez és elmondja hogy kezeld le, hogy eltűnjön.(: Sajnos így csak találgatni tudunk.
2/3 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen herpeszed van. Nekem pont így zajlik, kijöhet közvetlenül az ajkakon, de körülötte a bőrön is.
A stressz is viszi le az immunrendszert, ez akkor szokott jelentkezni. De megfázásnál is, nőknél menzesz előtti napokban is jelentkezhet.7-9 nap alatt elmúlik.
3/3 anonim válasza:
Ha érdekel a fehérvérsejt-állapotod,akkor kérj egy rutin vérkép vizsgálatot!:) Abból egyébként is sokminden kiderülhet..főleg,ha gáz van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!