Ha valaki elkap nemi betegseget pl szifilisz vagy HIV meddig szamit korai kezelesnek? Kb hany honap? Es mennyi Ido utan keso mar kezelni?
Nincs későn kezelés. Ha úgy gondolod, bármelyiket elkaphattad, fordulj minél előbb orvoshoz!
Azt azonban jobb ha tudod, hogy a HIV nem gyógyítható. Korai kezelés nincs, lappangási idő van, amíg nem mutatható ki a HIV (kb. 6-8 hét), szifilisznél nem tudom mennyi idő.
Szia
Szifilisz roszabb mint a hív rövid időn belül szövödmények is lehetnek ami már visszafordithatatlan,viszont gyogyitható 3x2 penicilin
Az előző válaszoló hülyeséget írt.
A szifilisz nem rosszabb-nem lehet rosszabb a HÍV fertőzésnél, mivel gyógyítható.A szövődmények pedig évek múltán, a 3. (lappangó) fázisban lépnek fel. Oda írta hogy 3x2 penicillin injekciót kap az illető, ez nincs így meghatározva, az orvos dönti el, hogy mennyi elegendő a vizsgálatok alapján.
Nem értem minek kell hülyeséget írni és megijeszteni az embereket.
3-ik vagyok, igen, sajnos volt egy betegségem
"az aids beteget vissza lehet fordítani" - mi van?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!