Volt a kullancsom terjeszthet ez valami komoly betegséget? Hiv, aids, szifilisz. Stb.
kicsit aggódom. 1 hónapja köhögök persze nagyon keveset egy nap kb 4x (nem dohányzom).reggelente megyek wcre és aznap már nem is.
sokat eszem de kevés a székletem. ezek még a kullancs előtt voltak. mi lehet a bajom?
Szerintem biztosan nem vagy AIDS-es, nem hinném, hogy olyat lehet kapni kullancstól.
Én csak annyit mondanék a helyedben, hogy nem vagyok jól, megyek az orvoshoz.
Előző vagyok.A köhögésedre nem tudok mit mondani,de a székletürítési szokásoddal nincs semmi baj.Egyszerűen ilyen az anyagcseréd.Valakinek lassabb valakinek gyorsabb.A normál székletürítési heti 3 és napi 3 alkalom között normális.
A kullancstól max agyhártyagyulladást vagy Lyme-kórt kaphatsz.
Változik az ember szervezete. Meg ha nem változik, akkor sem mindig egyformán működünk.
Egyből nem kell megijedni! :)
Ha aggódsz, akkor meg csak annyit tudsz tenni, hogy elmész az orvoshoz, csak ő tudja megmondani, hogy mi van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!