Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A nemi betegségeket el lehet...

A nemi betegségeket el lehet kapni így?

Figyelt kérdés

Nos Elég beteges de leírom.

Én 15 éves fiú vagyok aki hát nem túl szép, de nem is csúnya.Szoktam magam kielégíteni. Gondoltam ennek fokozására, és egyszer belopakodtam a lány WC-be és kivettem a kukából a NEM véres betétet. siettem haza ki is próbáltam szagolgattam ismerkedtem vele. Így csináltam ez kb 1.5 évig míg nézelődtem a neten és rátaláltam a nemi betegségekre. összesen kb 7db volt 1.5 év alatt amit "összegyűjtöttem" kb. 3 nem azonos lánytól van a többi igen. ezek a lányok 15 VAGY 17 évesek és nem hinném hogy bármilyen vírust kaptak volna el mert akkor nem lenének suliban. lehet valami betegséget összeszedtem. ezek amikor kiszedtem a kukából kb 1-2 órásak voltak.

Köszönöm hogy végigolvastad, meg hogy megértő vagy.

Normális válaszokat adjatok, nem mindenkinek volt a legszebb a gyerekkora ha az anyja iszik stb.

TEHÁT A KÉRDÉS AZ, HOGY ELKAPHATTA VALAMILYEN BETEGSÉGET, HA A SZEMÉLY NEM VOLT (tudomásom szerint)BETEG?

Azt olvastam hogy ezek a betegségek nem sokáig élnek normális lékörben. és hát 30 perc alatt elpusztulnak.

És ha beteg lennék milyen okot keressek hogy apámnak elmondjam, pl.hogy beleestem egy vérfoltba vagy ilyesmi mert ha ezt megtudja akkor szégyenli majd hogy a gyereke vagyok. és az a bántalmazásnál is sokkal rosszabb.

Mennek a zöld pacsik.A kérdés nem KAMU!!

2013. jún. 16. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:

el lehet kapni... bizonyos nemibetegségek természetes módon megtalálhatok az ember testén, és csak akkor okoznak gondot, ha az immunrendszer legyengül.. egy szemetes nem a legtisztább hely, egy betét meg attól hogy nem véres még nem biztos hogy tiszta....

bizonyos betegségeket ki lehet zárni, hiszen azok tünetei már jelentkeztek volna. a hiv- virust ami az adiset okozza pedig ilyen modon nem lehet elkapni...

mindenesetre azt hogy beleestél egy vértócsába senki nem hinné el...

ha ilyen súlyos gondok vannak otthon menj be a családsegítőbe vagy szólj osztályfönöködnek, hogy segítsenek, és emeljenek ki a családból...

2013. jún. 16. 18:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát, először is nagyon remélem, hogy ezt kinövöd, bár lehet, hogy érdemes lenne már most meglátogatni egy pszichológust, már csak a családi traumák miatt is.

Amúgy pedig ha csak szagolgattad, akkor nem kaphattál el semmit. Mert ugye csak szagolgattad? Ha esetleg a nemi szervedhez ért, akkor lehet, hogy valami gombát összeszedhettél, de mást nem hiszem, nem feltételezem, hogy a lányok bármilyen komolyabb bajban szenvednének.

2013. jún. 16. 18:46
 3/9 A kérdező kommentje:
számhoz tettem de nem nyalogattam. Mert az orrom ugye a számhoz közel van.
2013. jún. 16. 19:03
 4/9 A kérdező kommentje:
hát többet ilyet nem csinálok az biztos nem akarok meghalni.
2013. jún. 16. 19:05
 5/9 A kérdező kommentje:
A kukába szemetes zsák volt és az az egy darab betét volt benne 2 max. de azért remélem nem kaptam el semmit mert ezek a lányok nem voltak betegek vagyis ismerem a lányokat és nem betegek ránézésből. egyébként 3 hete hagytam abba ezt a hülye "szokásomat".
2013. jún. 16. 19:09
 6/9 A kérdező kommentje:
szifilisz-es lehetek?
2013. jún. 16. 19:11
 7/9 anonim válasza:
Nem hinném, hogy bármi betegséget elkaphattál volna így...azért ezekhez sokkal több kell!! Nyilván elég furi dolog... próbálj meg ismerkedni, ha lesz egy barátnőd nyilván leszoksz erről ;)15-17éves lányoknak nem hiszem, h bármilyen betegségük lenne, főleg nem súlyos a másik pedig hogyha még szexelnél is egy beteggel...még akkor is megvan az esélye annak is h nem is kapod el :/ szal igazából így kb semmi esélye sincs...ezek a betegségek amikről itt szóvolt elég súlyosak és elég gáz lenne ha egy 15-17évesnekegy ilyen fajta betegségei lennének ...szal EMIATT ne aggódj és minnél előbb próbálj meg ismerkedni :)
2013. jún. 16. 22:19
 8/9 anonim válasza:

előző

biztos nem lehetsz szifilisz es ...

2013. jún. 16. 22:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértő hozzászólásokat!
2013. jún. 17. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!