Megfáztam. Hogyan/mivel kúrálhatnám ki magam gyorsan?
Ami egészséges az C vitamin nagy dózisban, esetleg kalmopyrin.
Neo Citrant végső esetben használom a paracetamol tartalma miatt, de most hétvégén annyira beteg voltam, hogy muszály volt egyet-egyet meginnom. Tűzoltásnak jó, mert személy szerint nekem ilyenkor taknyam-nyálam egyben és álladóan tüsszögök. Arra figyelni kell, hogy testsúly kg-onként 20 mg a megengedett, egy tasakban 500 mg-van!
Nekem a múltkor péntek este kezdődött az egész,éreztem,hogy fáj a torkom.Szombaton nem volt semmi gond,ettem negrot minden oké volt.Vasárnap délelőtt fájt a fejem,fojt az orrom,szédültem,fájt a torkom.
Hétfőn elmentem orvoshoz,2napra kiírattam magam,gyógyszert nem kaptam.
Én 2nap alatt így gyógyítottam ki magam:
-rengeteg meleg,mézes-citromos(frissen facsart citromlé) tea.
-Pulcsiba voltam+pléd volt rajtam.
-Naponta 3x 1teáskanál mézet magába megettem(bár utálom,de bevált)
-Infra lámpáztam.
-Kamillás tea fölött inhaláltam.
-Orrcseppet használtam.
-Kalcium pezsgőtablettát ittam.
-Negrot szopogattam.
-gyümölcsöt ettem.
Így 2nap alatt rendbe jöttem:)
Én ezeket tudom ajánlani:D
14,5/L
Szex a megoldás!Nemrég írta itt valaki,hogy ettől gyógyult meg.Próbáld ki,veszteni nem vesztessz vele semmit.
Az agyban keletkező boldosághormon beindítja a szervezeted öngyógyító folyamatait,és akár egy nap alatt is kigyógyulhatsz a megfázásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!