A körömbetegségem elég súlyos és milyen fajta lehet? Kérem elsősorban az ebben jártas emberek válaszoljanak.
Feltöltöttem egy képet, miről is lenne szó.(erős idegzetűeknek)
Voltam még novemberben a háziorvosomnál. Körömgombára gyanakodott. Vettem CanesPro csomagot. Rendszeresen alkalmaztam. Nem használt.
Aztán Nailner Stick-et vettem de az se használt.
A két nagy lábujjam már iszonyúan néz ki. A jobbkezemen viszont a hüvelykujj szépen kinőtte a betegséget és kb. 1 hónapig semmi sem látszott rajta (pedig azt nem kezeltem), majd újra előjött. Különös...
Általánosságban sárga foltok vannak a körmömön és alatta iylen porszerű sárga váladék nyugszik meg. Néhol pedig apró barázdák jelennek meg a körmöm felszínén és itt-ott vékonyodva nő már kifelé. Iszonyatos.
Pikkelysömör betegségben szenvedek, de azt rendszeresen kezelem és meg sem látszik rajtam. Lehet ostoba kérdés, de lehetséges, hogy ráment a körmömre? De ez csak feltevés. Nem tudom milyen betegség lehet ez. Nagyon tanácstalan vagyok. Mit lehet ez esetben tenni???
Köszönöm a válaszokat előre is!
26/F
Na most az, hogy te vettél rá CanesPro-t meg Nail Sticket, semmit nem jelent, ez bizony gomba, csak a lábujjon lévő gomba nem úgy tűnik ám el, mint ahogy a reklámban mutatják, bekenem és tutira használ.
Több száz fajta lábgomba létezik, mindegyik másra rezisztens. Amit általánosan a gombák nem szeretnek, a savas környezet. Citromleves és ecetes borogatás felváltva, többet ér, mint bármelyik drága kenőcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!