17éves vagyok és allergiás, ami elég súlyos tud lenni, vajon immunerősítők szedésével esetleg még el múlhat ez az allergia? Mennyi esély van rá?
Figyelt kérdés
kb.12 éves koromban alakult ki,azóta egyre súlyosabb.2012. dec. 2. 00:51
1/2 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani, de az allergia pont az immunrendszer túlműködése. Ha még jobban megerősíted, szerintem épp hogy nem fog elmúlni tőle.
Aztán remélem, valaki orvostanis is idetéved, és igazolja vagy megcáfolja, amit írtam. De tudomásom szerint az allergia pont azt jelenti, hogy az immunrendszer olyasmiket is megtámad, amit nem szabadna. Tehát: túl intenzíven működik.
Egyébként milyen allergiád van?
2/2 A kérdező kommentje:
Közönöm!Direkt nem akartam leírni,hogy milyen allergia,mert biztos voltam benne,hogy akkor már inkább senki nem válaszol,hisz nem tartják olyan fontosnak..rágcsáló allergiám van.
2012. dec. 2. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!