Sok a pattanasom foleg a hatamon. A bororvosom mondta hogy ez azert van mert sok a vastartalom a veremben. Mi csokkenti a vastartalmat, van ilyen vitamin?
Hát ez sztem hülyeség, mert a vas nem okoz pattanást! Nekem is sok a vasam és én is nagyon pattanásos voltam, a hátamon és az arcomon, Én gyógyszert(Roaccutan) szedtem rá és elmúltak! Viszont a vasamnak nem sok köze volt a pattanásokhoz!
Szedj sok A-vitamint és olyan ételeket egyél, amiben sok van, mert az csökkenti a faggyútermelést és a bőr legfontosabb vitaminja! Meg ha a vassal van gond, akk ne egyél sok vastartalmú ételt( Erről sztem találsz a neten táblázatokat, h mi, mennyi vasat tartalmaz)
Egyébként a sóska és a spenót sem tartalmaz több vasat a hiedelemnek ellentétben, mint más zöldség! Ez egy fatális tizedesjegyhiba volt, még akkor, amikor egy tudós összeírta a zöldségek vastartalmát és egy tizedes vesszőt elírt! Ez tényleg igaz és csak érdekességképpen mondtam! Szal ne dőlj be anyucinak, ha azt mondja, h egyél sok sóskát, mert sok benne a vas!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!