Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a neve a H1N1 elleni...

Mi a neve a H1N1 elleni oltásnak? Mikortól lesz kapható patikában?

Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

A neve Fluval P hogy mikortól kapható sajna nem tudom de azt igen hogy 18 éven aluliak nem kaphatják meg.

Ho. asszisztens vagyok

2009. okt. 6. 16:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ha esetleg vki tudja a választ a 2. kérdésre, megköszönném!
2009. okt. 6. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én kétlem, hogy 18 év alatt nem adható be. Nálunk suliban osztályfőnök tájékoztatott mindenkit, hogy diákok ingyenesen igényelhetik.11-es osztály vagyunk, 16-17 évesek.
2009. okt. 7. 12:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Milyen H1N1? meghülyült a nép vagy mivan? nincs semmi H1N1.. fogjátok fel.. a "védő" oltás csak lebutítja az embereket, hogy könnyebben kapjon el betegségeket (esetlegesen könnyebben alakuljon ki a rákos elváltozás, stb..) nehogy túlnépesedés legyen.. meg az összes védőoltás amit beadatsz a gyerekednek, az is csak rombolja az immunrendszerét..! elhiszed hogy ha nem kapnál egész életedben semmilyen oltást, az ERŐS és nem "kezelt"(beoltatott) immunrendszer legyűrne szinte bármit? gondoltál már erre? gondolkozzatok és ébredjetek fel!!!
2009. nov. 4. 23:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Magyarországon nagyon aktuális probléma a túlnépesedés valóban.
2009. nov. 5. 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:
nem innen indult a "H1N1".. globálisan értettem .. de lehet hogy mégis van valami vírus és ezt a nevet adták neki.. de hogy "alakult" ki? elmentek Mexikóba széttapostak 2 ampullát és világméretű fertőzés lett belőle..
2009. nov. 5. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!