Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A patikában vásárolható H1N1...

A patikában vásárolható H1N1 vakcina teljes készlet? Van benne tű is meg minden?

Figyelt kérdés
Mert lehet belőném magamnak, nincs kedvem ezért orvoshoz szaladgálni, nem hiszem hogy akkora művészet beszúrni...
2009. nov. 13. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, mert akkor minden ember szúrkálhatna boldog boldogtalant azzal, amivel csak akar, ha ennyi lenne az egész.
2009. nov. 13. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:

ha pesti vagy, akkor olyan helyre menj, ahol van tűcsere program, mondd, hogy hernyós vagy, kapsz hozzá cuccokat.

de a vírust nem érpályába kell adni. :)

2009. nov. 13. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Speciális szerelék igen tű és fecskendő meg oltóanyag egyben. De nem vélelteln kell orvosnak beadnia. Nem szurkálnám magam pedig eü-s vagyok.

Mi van ha miután megszúrtad magad az élménytől elájulsz?

4/6 anonim ***** válasza:

A vényért úgyis kell menned orvoshoz. A legtöbb rendelő soron kívül is intézi amúgy, szerintem ne add be Magadnak, ha véletlenül marad benn egy légbuborék vagy bármi egyéb gond adódik az végzetes is lehet és ez nem hasba akárhova szúrandó inzulin, itt elvileg megvan az oltás beadásának technikája is, nem lehet csak úgy akárhogy beszúrni (bár nem állítom, hogy valami hatalmas tudományról lenne szó :) ).

A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, mert nekem ingyen járt és akkor nem kell patikába menni érte.

5/6 anonim ***** válasza:
Én vettem patikában, de abban egy darab tű meg ilyesmi sem volt, csak a lötyi.
2009. nov. 13. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Teljes készlet.

Tű, fecskendő, vakcina.

Ne add be magadnak. Tényleg lehet benne légbuborék, nem jól tartod stb...azonkívűl így olyan, mint ha be se adták volna, mert az orvostól kapsz egy igazolást, hogy be vagy oltva. Azon rajta van az orvos neve, pecsétszám, dátum, és a vakcina sorszáma.

Inkább menj el dokihoz, ne ezen akarj időt spórolni!

2009. nov. 13. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!