Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A külön vásárolható dohány...

A külön vásárolható dohány mivel másabb a bolti kész ciginél?

Figyelt kérdés
ugyanazon a márkán belül? ugyanaz a dohány részük? vagy a sima dohány rosszabb?
2011. márc. 10. 16:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én nem próbáltam de nyilván azért olcsóbb mert a munka nagy részét te végzed el amikor megtöltöd a cigit :)

De egyre több ismerősöm tölti magának mert olcsóbb az biztos.

2011. márc. 10. 16:32
 2/17 A kérdező kommentje:

igen, jóval olcsóbb

de engem az érdekelne, hogy minőségileg gyatrább-e a töltött dohány? persze ugyanazon a márkán belül

2011. márc. 10. 16:34
 3/17 anonim ***** válasza:
Tényleg olcsóbb, csak többet kell vele bibelődni. Viszont több fajta ízesített dohány is létezik a piacon, igen kellemes aromával! Az ízesítettnek egyébként jobban elviselem a füstjét, ugyanis én nem dohányzom.
2011. márc. 10. 16:37
 4/17 anonim ***** válasza:
a töltött cigi szerintem jobb mint az eredeti bolti.
2011. márc. 10. 16:39
 5/17 A kérdező kommentje:

igen, hát én elvagyok a töltéssel, ráérek

de nem hiszem hogy megértettétek a kérdést, rosszul fogalmaztam, de most írok egy példát

az eredeti kék szofi a dobozos 500 ft körüli 19 szálasban lévő dohány minősége ugyanaz-e mint az ugyancsak bolti, zacskós dohány amiben tényleg csak dohány van? tehát a minőségre ugyanaz-e a kettő?

2011. márc. 10. 16:43
 6/17 anonim ***** válasza:

szia

A dohány minőségéről nem tudok mit mondani, de én szívtam kék sophiet, és szívtam kék sophi dohánnyal töltött cigit. Különbség van a kettő között, mert szerintem a töltött cigi erősebb, mint a dobozos. De meg lehet szokni, nekem a kék LD dohány a favorit, az annyira nem erős, és tényleg tudsz rajta spórolni.

2011. márc. 10. 16:59
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi különbség nincs a dobozos cigibe töltött és a külön vett dohány között.Viszont a töltött cigi valóban erősebb,legalábbis én ezt vettem észre.
2011. márc. 10. 23:05
 8/17 A kérdező kommentje:
az LD minek a rövidítése? nekem nem baj ha erős, barna szofit töltök, és 3-4 szálat szívok el egymás után
2011. márc. 11. 19:01
 9/17 A kérdező kommentje:
írhattok még hogy milyen töltött dohány a kedvencetek!
2011. márc. 11. 19:02
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom minek a rövidítése az LD, de ez a neve.
2011. márc. 12. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!