A külön vásárolható dohány mivel másabb a bolti kész ciginél?
Én nem próbáltam de nyilván azért olcsóbb mert a munka nagy részét te végzed el amikor megtöltöd a cigit :)
De egyre több ismerősöm tölti magának mert olcsóbb az biztos.
igen, jóval olcsóbb
de engem az érdekelne, hogy minőségileg gyatrább-e a töltött dohány? persze ugyanazon a márkán belül
igen, hát én elvagyok a töltéssel, ráérek
de nem hiszem hogy megértettétek a kérdést, rosszul fogalmaztam, de most írok egy példát
az eredeti kék szofi a dobozos 500 ft körüli 19 szálasban lévő dohány minősége ugyanaz-e mint az ugyancsak bolti, zacskós dohány amiben tényleg csak dohány van? tehát a minőségre ugyanaz-e a kettő?
szia
A dohány minőségéről nem tudok mit mondani, de én szívtam kék sophiet, és szívtam kék sophi dohánnyal töltött cigit. Különbség van a kettő között, mert szerintem a töltött cigi erősebb, mint a dobozos. De meg lehet szokni, nekem a kék LD dohány a favorit, az annyira nem erős, és tényleg tudsz rajta spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!