Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A külön vásárolható dohány...

A külön vásárolható dohány mivel másabb a bolti kész ciginél?

Figyelt kérdés
ugyanazon a márkán belül? ugyanaz a dohány részük? vagy a sima dohány rosszabb?
2011. márc. 10. 16:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

jah, oké kösz

azthittem, hogy te rövidíted itt a nevét, én még ilyen dohányt nem láttam, de ha látok majd kipróbálom

2011. márc. 12. 20:27
 12/17 A kérdező kommentje:
írhattok még, hogy milyen márkákat ajánlotok!
2011. márc. 21. 18:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Sophiane, 250 grammos, ha valahol találsz még. Olyan jó 2 ezer forint krnyékén van, vagy olcsóbb:DXD
2011. márc. 21. 21:04
 14/17 anonim ***** válasza:
40. napja nem cigizek, és rohadt jó érzés!!!! Minek foglalkozol dohánnyal??? Büdös leszel tőle,és csak elb*szod a pénzed! A cigi ciki!!!
2011. márc. 21. 21:35
 15/17 m3tz válasza:
én egy fél mondatban azt hallottam a boltban hogy a vágott jobb minőségű
2011. márc. 21. 22:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia! Én alapjáraton kék Bondot szívok már évek óta, és nem is nagyon vagyok hajlandó mást venni, esetleg ha nincsen más a boltban, de akkor is inkább maradok márkán belül, és szürke Bondot veszek. Barátom és a családja tölti a cigit, mivel anyja ráér, egész nap otthon ül, nem dolgozik.

Eddig kék Austin, Szofi és Goldengate dohányt láttam náluk. Mivel Szofiban van csak tapasztalatom, ezért azt tudom mondani, hogy a bolti ezerszer gyengébb, hiába ugyanúgy "kék", mint a dohány. Ha töltöd, sokkal erősebb lesz. Nem tudom miért, ez van. Bár ez lehet attól is függ, hogy milyen keményre töltöd, ők nagyon keményre szokták, 10 percekig is eltart elszívni egy cigit és tényleg marha erős a boltihoz képest.

21/L

2011. márc. 22. 09:56
 17/17 anonim ***** válasza:
A töltődohányok szerintem finomabbak, mint a dobozosak.
2011. márc. 29. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!