Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi annak az esélye, hogy...

Mennyi annak az esélye, hogy valaki felgyógyul rákból?

Figyelt kérdés
2008. jún. 19. 10:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ismét én! :) A cukorbetegséget nem lehet teljesen meggyógyítani, de kordában lehet tartani és nagyon jól együtt lehet élni vele! Az én anyukám 25éves kor óta cukorbeteg és teljesen rendben van, csak diétázik és tornázik rendszeresen! Ezt a betegséget ma már nagyon jól ismerik az orvosok és, ha mindent betart(pl.nem eszik olyan ételeket, amik a tiltó listán vannak[ezt Anyumnak a doki adta]), akkor hosszú és gondtalan élete lehet! :)
2008. jún. 19. 11:27
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszi, megint neked:)
2008. jún. 19. 11:28
 13/23 A kérdező kommentje:
És ha van átét, akkor az baj?? :'(
2008. jún. 19. 11:42
 14/23 anonim ***** válasza:

Ha van áttét, rosszabb sajnos a helyzet, de semmi sem lehetetlen! Ismered/ismeritek az agykontroll nevű módszert? ...Ha nem, feltétlenül ajánlom, hogy ismerkedjen meg vele a barátőd (meg te is), rengetegen vannak, akik ezzel a módszerrel gyógyultak ki olyan betegségből, amit orvosok gyógyíthatatlannak mondtak. Ezt a módszert könyvből is el lehet sajátítani, de a legjobb talán a tanfolyam. (Ha érdekel, itt tudsz róla további infókat szerezni: www.agykontroll.hu - javaslom, mutasd meg a barátnődnek is!)Az orvosi kezelés ezzel a módszerrel kiegészítve + esetleg a táplálákozási szokásokon való változtatás nagyon-nagyon magasra növeli a gyógyulási esélyt!

Mihamarabbi felépülést kívánok! :) Sikerülni fog ez! :)

2008. jún. 19. 18:21
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszi a kommentet! Én is remélem hogy felgyógyul! Mihamarabb
2008. jún. 19. 20:07
 16/23 anonim ***** válasza:

A rákból, ha időben észerveszik, elég jók az esélyek.

Tényleg nagyon sokat számít, hogy ő is harcol-e érte!

Cukorbetegségre idáig csak tüneti kezelés volt - de újabban őssejtekkel már gyógyítható is (később, ha a veséje is sérülne miatta, akkor az is). Egyelőre 'kicsit' drága - de működik!

Bátorítsd, önts beléje lelket!

2008. jún. 19. 23:27
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok! Azon vagyok, hogy lelket öntsek bele! Tudom, hogy megfog gyógyulni, minél hamarabb!
2008. jún. 20. 08:48
 18/23 anonim ***** válasza:

A tegnapi, 18:21-es válaszadó vagyok. Feltétlen mutasd meg neki a www.agykontroll.hu oldalt! Ha esetleg te nem is hiszel ebben a módszerben, add meg neki a lehetőséget, hogy ő eldönthesse, érdekli-e! Ez nem egy szekta vagy ilyesmi - akik elvégzik a tanfolyamot, egyszerűen csak megismerkednek egy praktikus módszerrel, aminek a lényege betegség esetén, hogy ellazult állapotban elképzeli magát az illető egészségesen, stb., különféle technikákat alkalmaz, és "meggyógyítja" magát... Nem az orvosi kezelés helyett, hanem azt kiegészítve célszerű alkalmazni. Nagyban megnöveli a gyógyulási esélyt, hidd el! :) (Ha pedig megfogja a téma, javaslom ezt az oldalt is: www.esettanulmanyok.hu - itt rengeteg ösztönző sikert olvashattok a Sikerek rovatban)

Emellett fontos, hogy biztassátok, nehogy elveszítse a hitét!

Sok sikert kívánok! :)

2008. jún. 20. 12:32
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2008. jún. 20. 18:57
 20/23 A kérdező kommentje:
(De) Úgy féltem szegényt! :'(
2008. jún. 20. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!