Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » H1N1! tényleg így van? Kérlek...

H1N1! tényleg így van? Kérlek írjatok! (lent)

Figyelt kérdés
ma osztályyfőnököm azt mondta hogy a sulimban már 1 tanár biztosan elkapta az H1N1-et, sőt lehet egyik osztálytársam is:S eléggé aggaszt eza helyzet. Továbbá előadást tartott arról, hogyha vmilyen gombás vagy bakteriális fertőzésünk van, sokkal könnyebben lehet komolyabb végkifejlete a betegségnek... ilyen gombás fertőzés lehet mondjuk hüvely gomba is? vagy a belső szervi gombák? azt is mondta hogy azt a szervezetet dönti le könnyen ez a vírus amelyik nem sportol, nem étkezik egészségesen stb... ez rám jellemző akkor biztos elkapom ha az iskola légkörében lesz/van a bacilus? bocsi a sok kérdésért, de nem értem az egészet de nagyon félek hogy elvesztek olyan embereket akiket szeretek... vagy éppen én halok meg:S
2009. okt. 2. 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan suliba járok, ahol már rendeltek el rendkívüli tanítási szünetet a H1N1 miatt.

Nem volt semmi izgi dolog a suliban, mint pl. láztól vergődő diákok a folyosókon, vagy maszkban rohangáló emberek, stb.

Vicc volt az egész....

2009. okt. 3. 07:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem most pont H1N1-em van... nincs semmi komoylabb bajom :D Igaz minden nap 14-15 óra környékére elálmosodom mert fáradt vagyok és alszok pár órát. Fáj a fejem néha meg köhögök. Engem csak az idegesít hogy nem nagyon tudok itthon mit csinálni mert másfél hétig nincs suli és azért már unalom van...
2009. okt. 3. 16:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne ijedj meg.

Ha elkapod a normáls influenzát, attól is pocsékul vagy. Tesóm rendszeresen kerül ilyenkor kiszáradás közeli állapotba, mert kákabelű, nem sportol, nem eszik normális kaját, immunrendszere nulla. Mégis átvészelte. Az átlagos influenzába többen halnak bele, mint a H1N1-be. Nem kell ok nélkül rettegni. Ha elkapod, elkapod, kifekszed otthon, legrosszabb esetben bekerülsz a kórházba, de meghalni csak az hal meg, akinek komolyabb gondja van. Pl. azva férfi, akinek gondja volt a tüdejével és a szívével... Sajnos sejthető volt, hogy ő nem fogja túlélni.

A lényeg: erősítsd az immunrendszered! Egyél sok vitaminbam gazdag ételt, gyümölcsöt.

Ha úgy érzed, elkaptad, menj el orvoshoz, és otthon feküdd ki! De úgy, hogy fel sem kelsz!

Elkapták már páran ezt a betegséget Magyarországon, köztük egy rakas kiskiskolás gyerekkel, mégis kibírták.

Egyébként a bacilus baktérium, a H1N1-et pedig vírus okozza. :)

2009. okt. 6. 06:51
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm :D nem értek annyira ezekhez a vírus bacilus dolgokhoz:)
2009. okt. 6. 15:45
 15/15 anonim válasza:
Az a tények-tévhitekes cikk tényleg nagyon érdekes! Olvassa el minenki, mert felnyitja a szemünket az oltásokkal kapcsolatban!
2009. okt. 16. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!