Kérlek titeket olyan emberek írjanak, akiknél diagnosztizálták a H1N1-et, hogyan élték át?
Azért kérdezem,mert rengeteg aggódó ember van és mindenki azt kérdezi féltek-e,beadatjátok-e stb....
Írjon már v.ki olyan is aki elkapta,hogy hol,milyen tünetekkel,milyen praktikákkal kezelte és milyen tanácsokat kapott.
Azért félünk mert nem ismerjük,a rossz hírek pedig gyorsabban terjednek,a média is sokmindent felfúj...
De hány ember írta eddig a sok ezerből,hogy elkapta?
Ezért szeretnék olyan emberektől tapasztalatokat olvasni aki már túl van rajta.
Köszi előre is
Szeptember végén kaptam el kb.
Fájt a fejem, szédültem, fájtak a végtagjaim stb...
1,5 nap alatt helyrerázódtam forró teával és egy rekesz almával. Élek és virulok.
Bár én még nem voltam influenzás, szerintem nem is leszek. De az ismerőseim között már van olyan aki elkapta a h1n1-et. Semmi komoly baja nem volt, pár napig feküdt az ágyban (kb. 3 nap) és jobban lett.
Nem maga az influenza a veszélyes, hanem a szövődmények amiket okozhat. Ezért veszélyes a fiatalabb korosztályra, mert náluk az erős immunválasz miatt könnyebben alakulnak ki szövődmények.
Nekem az eü-s tanárom azt mondta, hogy aki mozog és egészségesen táplálkozik, azt nem betegít le egy influenza. De ha valaki nagyon fél tőle, akkor inkább oltassa be magát, mint hogy itt rettegjen. Aki fél tőle, az szerintem amúgy is könnyeben elkapja, mert bebeszéli magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!