Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » H1N1! tényleg így van? Kérlek...

H1N1! tényleg így van? Kérlek írjatok! (lent)

Figyelt kérdés
ma osztályyfőnököm azt mondta hogy a sulimban már 1 tanár biztosan elkapta az H1N1-et, sőt lehet egyik osztálytársam is:S eléggé aggaszt eza helyzet. Továbbá előadást tartott arról, hogyha vmilyen gombás vagy bakteriális fertőzésünk van, sokkal könnyebben lehet komolyabb végkifejlete a betegségnek... ilyen gombás fertőzés lehet mondjuk hüvely gomba is? vagy a belső szervi gombák? azt is mondta hogy azt a szervezetet dönti le könnyen ez a vírus amelyik nem sportol, nem étkezik egészségesen stb... ez rám jellemző akkor biztos elkapom ha az iskola légkörében lesz/van a bacilus? bocsi a sok kérdésért, de nem értem az egészet de nagyon félek hogy elvesztek olyan embereket akiket szeretek... vagy éppen én halok meg:S
2009. okt. 2. 23:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem halálos, csak hisztériakeltés az egész, a gyógyszeriparnak jelent nagy bevételt, ezért fújja fel a média. Nem kell félni, ez csak egy sima influenza, sőt, még enyhébb is.
2009. okt. 2. 23:07
 2/15 A kérdező kommentje:
egyik osztálytársam krházba került tőle:S 2 hete nem eszik mert nemtud... :S
2009. okt. 2. 23:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
sima influenzától is ugyanilyen pocsékul lenne.
2009. okt. 2. 23:10
 4/15 anonim válasza:
91%

Ezt a "betegséget" vírust már lehet kezelni, gyógyítani, az oszt főd meg egy elég undorító alak lehet ,hogy ijesztget titeket..NE FÉLJ csak rosszabb lesz ha aggódsz vagy bármi ,de mostmár be is tudod magad oltatni ellene majd ,ha tényleg ennyire aggaszt a dolog..

üdv

2009. okt. 2. 23:10
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég olvastam egy cikket, ami szerint az oltás egy nyolcvan évvel ezelőtti változat ellen véd.
2009. okt. 2. 23:23
 6/15 A kérdező kommentje:
dejó:| de tényleg ha ez a vírus tovább mutálódik akkor az ellen se fog... még ha ez elől véletlenül védene...
2009. okt. 2. 23:32
 7/15 anonim ***** válasza:
68%

Azért az sem igaz, hogy veszélytelen. Vérzéses tüdőgyulladást okozhat, ha nem intubálják a beteget azonnal, akkor meghalhat. Ezt nálam okosabb ember mondta (nem tévében).

Csak kicsit sok a homályos folt a h1n1 ügyben, legalábbis nekem. Az összeesküvés elméletek pedig mindig előjönnek, olyan nagyon nem is lepődnék meg, ha kiderülne egy-két mocskos dolog... ahogy a mondás is tartja "attól, hogy paranoiás vagyok még nem biztos, hogy nem üldöznek".

A 2. áldozat halála után egy cikkben találtam:

"A vérzéses tüdőgyulladás ritka, ám súlyos betegség - mondta a Népszabadságnak Nyulasi Tibor, a Fővárosi Szent János kórház intenzív osztályának vezető főorvosa. A szakember szerint a kór nagyon gyorsan, órák alatt végzetessé válhat. A vérzéses tüdőgyulladásra általában köhögés, légzési nehézség, véres köpet és nem utolsósorban láz figyelmeztet. Csakhogy a hét elején meghalt férfi esetében egyikről sem tudott senki."

az igazság odaát van

2009. okt. 2. 23:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egész csak azért felkapott mert valaki ebből nagyon meggazdagodik. Gondolj bele.. hipp-hopp a semmiből felbukkan egy vírus ami gyógyíthatatlan. Ennyi erővel bármikor felbukkanhatna.. Erre "valaki", 1 hét alatt kidobja rá az ellenszert, amit darabonként kb 1800 forintért árulnak. Magyarország 4.000.000 darabot vesz belőle, ez így 7.200.000.000 forint a gyártónak CSAK tőlünk. Gondolj bele USA mennyit vesz, hát nem 4milliót az biztos, inkább 140 vagy többet..

És akkor gyakorlatilag ez egy olyan vírus ami bármikor előbukkanhatott volna, és bármikor jöhet egy "új h1n1", amiből valaki nagyot fog szakítani.

Egyébként aki nem megfelelően táplálkozik, nem sportol, arra akármilyen vírus veszélyes lehet. És ha valaki sportol, vitaminevitel megvan folyadékbevitel, eleget pihen, akkor KIZÁRT hogy bármi baja legyen ettől.

2009. okt. 3. 00:45
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

tudjátok e hol van az immunrendszerünk ?? tudom a reklámban azt mondják a bélrendszer-gyomor a 70 %a -na ez nagyon sántit a legföbb védekezés az agyunk és ezt manipulálják !! Ha féltek annál rosszabb mert a félelem a kulcsszó -egyébként Pasteur a bakteriális elmélet atyja -erre épitették fel az egészségipart !! -élete végén visszamondta ezt a hazugságot -egy emberi sejtre 1000 baktérium és virus jut .....és nem ellenünk hanem pont miértünk vannak ...

[link]

[link]

ezért tudják megvezetni az embereket és félelmet kelteni bennük - ezt használják ki de már sokan vannak akikismerik az igazságot amit persze igyekeznek elhalgatni..ha kell eröszakkal lejárató kampányokkal ..

2009. okt. 3. 04:52
 10/15 anonim ***** válasza:
81%

[link]

ez a másik oldal

2009. okt. 3. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!