Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet hányni attól hogy nem...

Lehet hányni attól hogy nem eszek? A lenti részt is olvasd el!

Figyelt kérdés
Szóval... egy hete beteg vagyok, náthás. Nem bírok enni, folyton csak teát iszom. Azért nap közben valamit eszegetek, kenyeret, a reggelit sosem hagyom ki. Nagyon fáj a fejem és hányingerem is van. Ettem ma reggelit, aztán egy kis paradicsomlevest, de azt kihánytam:( Már egy hete ilyen rosszul vagyok, és nem sokat javult. Máig van igazolásom... Szerintetek visszamenjek hétfőn dokihoz?
2009. szept. 25. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem javul akkor mindenképp go doki!!

De a kérdés hülyén van feltéve, alatta magadnak mondasz ellent, persze hogy lehet hányni ha eszel.. és amúgy akkor is ha nem..

Én másnaposan hánytam ki mindent és utána többször a gyomorsavam!! :) És ezt akár addig csinálhattam volna amíg meg nem halok ugyanis gyomorsavat mindig tudsz hányni.. de lényegtelen mert te eszel!

Szval menj el az orvoshoz! Jobbulást!

2009. szept. 25. 16:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát... van benne valami:D Nem tudom mennyire nevezhető evésnek az ivás meg a levesevés:D Reggelre meg joghurt + jóreggelt...

de köszi nem tudtam hogy a gyomorsavat is ki lehet hányni:D Régen hánytam, igazából félek is tőle... kiskoromban voltam ilyen autóbeteg :D De azt kinőttem és azóta nem nagyon fordult elő csak amikor ennyire parásan elkapok valamit :S

2009. szept. 25. 16:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem eszel rendesen,akkor a gyomorsavtermelés intenzívebb a szokásosnál.Ne joghurtot és paradicsomlevest egyél,mert ezek savtermelők.Inkább tejet igyál,és valamilyen zödséglevest,tört krumplit,vagy hasonlót.Ha nem leszel jobban,akkor irány a doki.
2009. szept. 25. 16:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Tejet se... :)

Először teát, főtt krumplit, rizst, kétszersültet, aztán üres húslevest, zöldséglevest, főtt húst, kenyeret, jogurtot is, aztán lassan mindent, csak keveset, sokszor...

De már úgyis kedd van...

2009. szept. 29. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!