Lehet hányni attól hogy nem eszek? A lenti részt is olvasd el!
Ha nem javul akkor mindenképp go doki!!
De a kérdés hülyén van feltéve, alatta magadnak mondasz ellent, persze hogy lehet hányni ha eszel.. és amúgy akkor is ha nem..
Én másnaposan hánytam ki mindent és utána többször a gyomorsavam!! :) És ezt akár addig csinálhattam volna amíg meg nem halok ugyanis gyomorsavat mindig tudsz hányni.. de lényegtelen mert te eszel!
Szval menj el az orvoshoz! Jobbulást!
Hát... van benne valami:D Nem tudom mennyire nevezhető evésnek az ivás meg a levesevés:D Reggelre meg joghurt + jóreggelt...
de köszi nem tudtam hogy a gyomorsavat is ki lehet hányni:D Régen hánytam, igazából félek is tőle... kiskoromban voltam ilyen autóbeteg :D De azt kinőttem és azóta nem nagyon fordult elő csak amikor ennyire parásan elkapok valamit :S
Tejet se... :)
Először teát, főtt krumplit, rizst, kétszersültet, aztán üres húslevest, zöldséglevest, főtt húst, kenyeret, jogurtot is, aztán lassan mindent, csak keveset, sokszor...
De már úgyis kedd van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!