Alvás közben lehet hányni?
Nem szoktam alvás előtt enni, de múlt éjszaka kivételes alkalom volt és befaltam - hajnal 2-kor, mert kb addig szoktam dolgozni.
3 órával később, azaz hajnal 3-kor arra riadtam, hogy jön fel a vomitus a torkomban... egy fél pillanat se volt az egész, és reflexből nyeltem egyet. Nem is lett volna baj, ha nem nyelek félre. Fuldokoltam egy kicsit a félrenyeléstől, de tiszta rossz volt az íz a számban és a torkomban, ráadásul a félrement kicsike okádékban a gyomorsav marta a torkom. Folyamatosan krákogtam fel, köhögtettem magam hogy eltűnjön a torkomról, apró korty vizeket ittam rá és most hajnali fél 6-kor már sikerült 90%-ban megoldani a dolgot.
Most a fuldoklástól/adrenalintól cseppet remegek, és épp most csinálok félig ülőhelyzetes fekvőhelyet magamnak... a fene egye meg :D
Hozzátartozik, hogy az elmúlt időben meghíztam, van rajtam kb 10-15 kiló plusz, és egy bizonyos súly felett refluxos tüneteim vannak, viszont ha az alatt a "súlyhatár" tartom magam akkor nincs állandó gyomorégésem... ma rendezvények is voltak, jobban befaltam napközben a kelleténél, éjszaka pedig a maradék finomsággal még jobban eltelítettem a gyomrom és valszeg éjszaka egy böffenés durvult el úgy, hogy a böffenéshez kinyílt gyomorszájamon keresztül a túlterhelt gyomrom tartalma is távozni akart...
Nagyon haragszom most magamra a sok kajálás miatt... ami rosszabb, hogy nem valószínű, hogy ez az eset hosszú távon elejét venné a "falásaimnak" és nagy eséllyel a reflux-tünetes súlyhatárnak kb a közelében fogom tartani magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!