Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Alvás közben lehet hányni?

Alvás közben lehet hányni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha sok pia van benned, akkor igen :D
2011. márc. 29. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kell hogy sok pija legyen benned én valami vírust kaptam el és arra ébredtem hogy totál lehánytam magam meg a fél ágyat... ezvolt kb 2 hónappal ezelött
2011. márc. 29. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, jól meg is lehet halni benne :S (fulladás)
2011. márc. 29. 21:53
 4/6 anonim válasza:
Így van, édesapám így halt meg. Nem kell hozzá egy korty alkohol sem.
2013. ápr. 30. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem szoktam alvás előtt enni, de múlt éjszaka kivételes alkalom volt és befaltam - hajnal 2-kor, mert kb addig szoktam dolgozni.

3 órával később, azaz hajnal 3-kor arra riadtam, hogy jön fel a vomitus a torkomban... egy fél pillanat se volt az egész, és reflexből nyeltem egyet. Nem is lett volna baj, ha nem nyelek félre. Fuldokoltam egy kicsit a félrenyeléstől, de tiszta rossz volt az íz a számban és a torkomban, ráadásul a félrement kicsike okádékban a gyomorsav marta a torkom. Folyamatosan krákogtam fel, köhögtettem magam hogy eltűnjön a torkomról, apró korty vizeket ittam rá és most hajnali fél 6-kor már sikerült 90%-ban megoldani a dolgot.

Most a fuldoklástól/adrenalintól cseppet remegek, és épp most csinálok félig ülőhelyzetes fekvőhelyet magamnak... a fene egye meg :D

Hozzátartozik, hogy az elmúlt időben meghíztam, van rajtam kb 10-15 kiló plusz, és egy bizonyos súly felett refluxos tüneteim vannak, viszont ha az alatt a "súlyhatár" tartom magam akkor nincs állandó gyomorégésem... ma rendezvények is voltak, jobban befaltam napközben a kelleténél, éjszaka pedig a maradék finomsággal még jobban eltelítettem a gyomrom és valszeg éjszaka egy böffenés durvult el úgy, hogy a böffenéshez kinyílt gyomorszájamon keresztül a túlterhelt gyomrom tartalma is távozni akart...

Nagyon haragszom most magamra a sok kajálás miatt... ami rosszabb, hogy nem valószínű, hogy ez az eset hosszú távon elejét venné a "falásaimnak" és nagy eséllyel a reflux-tünetes súlyhatárnak kb a közelében fogom tartani magam...

2018. ápr. 22. 05:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Előző, 5-ös válaszoló vagyok: valóban egy csepp alkohol sem kellett hozzá, hiába volt rendezvény, nem fogyasztottam alkoholt. Ha nem kelek fel, és nyelek egyet, lehet hogy az előttem válaszoló édesapjához hasonlóan én is így végzem...
2018. ápr. 22. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!