Csak nem tüdőgyulladás?!?
Figyelt kérdés
Párom munkahelyéről megint hazahozott vírust, kedden már fájt a torkom, most már csak szurkál, de még folyik az orrom, pedig nem volt. Tegnap vett nekem Stodal szirupot, iszok forró teát és mézet hozzá és mégse tudok felköhögni semmit. Ja és Oscillococcinumot is szedek mivel szoptatok még, akármit nem szedhetek. Pihenni nem tudok mert kisfiam örökmozgó és egész nap meg se áll, rohanok utána,főznöm kell, a többit most hanyagolom. Már jobban érzem magam csak a hátam és a mellkasom fáj. Ez tüdőgyulladás jele lehet? Erre már erősebb gyógyszer kell? A Stodal szirup mennyi idő alatt kezd hatni? És hogy szaggatja fel a váladékot ha az van ráírva hogy köhögés csillapító? A gyógyszertáros ajánlotta erre.2013. ápr. 19. 20:43
1/5 A kérdező kommentje:
kihagytam az első mondatból a lázat, így teljes és értelmes hogy: "lázam pedig nem volt"
2013. ápr. 19. 21:24
2/5 anonim válasza:
Jó kérdés. Tüdőgyulladás lehet láz,hőemelkedés nélkül is.Meg kéne vizsgálni ahhoz,h tudni lehessen.Ha az van akkor,sincs gond a szoptatással penicillin származékot terhes és szopató anyák is szedhetnek.Ha nem javulsz a hét végén,menj el orvoshoz. A Stodal is homeopátiás szer,és mint ezek általában mindenre jók,h hogyan?nem tudom.
3/5 anonim válasza:
Van benne váladékoldó komponens is, bár szerintem nem ér sokat. Olyan meg nincs hogy gyógyszertáros, hanem gyógyszerész aki egyetemi végzettségű, meg az asszisztensei.
4/5 anonim válasza:
Ja, és még valami,ahogy elolvastam a Stodal leiratát, nincs adat terhességre,szoptatásra. Ami azt jelenti,h nem bizonyított,h teljesen ártalmatlan,az sem,h ártalmas-e.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos penicillin érzékeny is vagyok :-( de ha nem javul akkor mindenképp elmegyek hétfőn a dokihoz majd íratok vele valamit. Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. ápr. 20. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!